Trabzon İŞKUR İl Müdürü  görevden alındı.

Trabzon İŞKUR İl Müdürü görevden alındı.

Trabzon İŞKUR İl Müdürü görevden alındı.

Trabzon İŞKUR İl Müdürü Mustafa Sezgin, görevden alındı. Sezgin’in yerine Sakarya Valiliği İl Dernekler Müdürü aslen Oflu olan Adnan Zengin göreve getirildi. İŞKUR İl Müdürlüğü’nde devir-teslim töreni de dün gerçekleştirildi. Geçtiğimiz hafta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun İŞKUR İL Müdürü Sezgin’i Ankara’ya çağırdığı ve konuyu ilettiği ifade edilirken Sezgin’in bu konuyla ilgili olarak bir hafta öncesinden bilgisi olduğu belirtildi.  Sezgin’in yerine göreve getirilen Adnan Zengin’in Sakarya Valiliği İl Dernekler Müdürü olduğu ve aslen de Oflu olduğu öğrenildi.

Bakan Soylu’nun İl Müdürü Sezgin’e bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiği ve ileriki dönem için de iyi bir yerde değerlendireceği öğrenilirken, Sezgin’in halen İŞKUR İl Müdürlüğü bünyesinde Araştırma Görevlisi olarak görevine devam ettiği kaydedildi.

 

Konuyu bir hafta önce öğrendiğini söyleyen Sezgin, “Bakan Bey’in tercihi ve biz de saygı duyuyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri kapımız herkese açık oldu, kimseyi kapıda bekletmedik. Ve işimizi en iyi şekilde yapmaya gayret ettik. İyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Bugüne kadar da görevimizi layıkıyla yaptığımıza inanıyoruz. Bundan sonrası için de hayırlısı olsun diyoruz” ifadelerini kullandı. Bilindiği gibi Mustafa Sezgin 2002 yılından beri İŞKUR İl Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler