Tören Düzenlendi

Tören Düzenlendi

Zigana Dağı'nda çığ altında kalarak hayatını kaybeden 8 kişi için Trabzon Valiliği önünde tören düzenlendi.

Zigana Dağı'nda çığ altında kalarak hayatını kaybeden 8 kişi için Trabzon Valiliği önünde tören düzenlendi.
Tören alanına, çığ altında kalarak yaşamlarını yitiren Erhan Terzi, Hüseyin Karaosmanoğlu, Davut Akdeniz, Burçak Sevim, Özlem Timurcuoğlu, Gülhanım Piyale, Yasemin Aktaş ve Dursun İnan'ın cenazeleri getirildi.
Olayda ölen Hüsniye Sarıbıyık'ın cenazesi Kahramanmaraş, Hasan Ali İsaoğlu'nun cenazesi ise ailesinin isteği üzerine Trabzon'un Arsin ilçesine götürüldüğü için tören alanına getirilmedi.
Törene, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Kemalettin Göktaş, Safiye Seymenoğlu ve Cevdet Erdöl, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, ölenlerin yakınları ve yüzlerce vatandaş katıldı.
Törenin ardından hayatını kaybedenlerden  Dr. Erhan Terzi, Trabzon'da toprağa verildi.

Trabzon'da yapılan törenin ardından Akçaabatlı olan Özlem Timurcuoğlu, Burçak Sevim ve Gülhanım Piyale Akçaabat'a getirildi. Ak Cami'de kılınan cenaze namazına Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi, CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Vali Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ile ölenlerin çok sayıdaki yakını katıldı.

Cenazeler Dürbinar mezarlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Haberler