Tiyatro Günleri Devam Ediyor

Tiyatro Günleri Devam Ediyor

Akçaabat’ta Açık Hava Tiyatro Günleri İzleyici İle Buluşuyor

Akçaabat Sahilpark'ında devam eden Açık hava tiyatro günlerinin ikinci gecesinde sahnede, Trabzon Devlet Tiyatrosu ekibi, A.Turan Oflazoğlu’nun yazdığı ve Birkan Görgün’ün yönettiği “Korkut Ata” adlı oyunu ile izleyicileri büyüledi.

Tiyatro Günleri’nin üçüncü akşamında, Erzurum Medya Sanatevi tarafından ‘Kızıl Sır’ adlı oyun sahnelendi. Erzurum Medya Sanatevi ekibi, Nehir Dinç’in yazdığı ve Oğuzhan Vartolioğlu Rejisörlüğünü yaptığı “Kızıl Sır” adlı oyun büyük ilgi gördü.

Açık Hava Tiyatro Günlerine; AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar,  Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A.Hüseyin Altıntepe ve yönetimi, Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Akçaabat Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse, daire amirleri ve çok sayıda sanatsever vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Tiyatro ekiplerine plaket takdim eden Başkan Ekim, “Açık hava tiyatro günlerinde oyunları ile bizlere destek veren devlet tiyatrolarına şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

tiyatro-gunleri-suruyor1.jpg

tiyatro-gunleri-suruyor4.jpg

tiyatro-gunleri-suruyor2.jpg

tiyatro-gunleri-suruyor3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler