TESOB Yönetimi Ziyarette

TESOB Yönetimi Ziyarette

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Halil İbrahim Kalfaoğlu, beraberindeki Başkan Vekili Zafer sarı ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Şahinoğlu’yla birlikte Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.

Ziyaretinde Oda Başkanı Kemal Sivri ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Baş-kan Halil İbrahim Kalfaoğlu ve beraberindekilerin ziyaretleri yaklaşık olarak bir saat sürdü.

Trabzon’daki 50 esnaf kuruluşunun üst organı olan TESOB’un teşkilâtlarının nabzını her zaman bu tür ziyaretlerle tuttuğunu belirten Başkan Halil İbrahim Kalfaoğlu, “Hem arkadaşlarımızı ziyaret edip çalışmaları hakkında bilgi aldık, hem de yapılabilecek şeyler hakkında görüş alışverişinde bulunduk.” dedi.

TESOB’un, sayıları 60 bini geçen ve aileleriyle birlikte Trabzon nüfusunun üçte birini oluşturan esnaf ve sanatkârın meslek örgütü olması nedeniyle sorumluluklarının büyük olduğunu belirten Başkan Kalfaoğlu, bu sorumluluğu birlikte görev yaptığı oda başkanı arkadaşlarıyla paylaştığını vurgulayarak şunları söyledi:

“Meslekî dayanışmamızı özellikle bugünlerde diri tutmamız gerekiyor. Trabzon’daki birçok yeni oluşum esnafın zaten aslanın ağzında olan ekmeğini daha da küçültmüştür. Bu oluşumlar karşısında tek yürek, tek bilek olmak durumundayız. Ancak bu şekilde kayıplarımızı telâfi edebiliriz.”

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Sivri de ziyaretin kendileri için oldukça faydalı geçtiğini belirterek Kalfaoğlu’na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler