Teşkilatla Birlikte Akçaabat Seçime Hazır

Teşkilatla Birlikte Akçaabat Seçime Hazır

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat teşkilatı ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat teşkilatı ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen iftara AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, İlçe Belediye Başkanı Şefik Türkmen, ilçe kadın kolları başkanı Satu Şahin, ilçe gençlik kolları başkanı Mahmut Çavuş, ilçe yöneticileri ve geçmişten günümüze AK Parti Akçaabat teşkilatlarında görev yapmış teşkilat mensupları katıldı. İftarda bir konuşma yapan Milletvekili Günnar, "2007 yılından beri sizlerle bu kutlu dava için çalışıyorum. Bundan da gurur duyuyorum. Sizlerle beraber teşkilatta önemli görevler yaptım. 2015 yılında da Allah'ın takdiri Genel Merkezimizin teveccühü sizlerin de desteği ile milletvekili seçildim. Şu anda da 3. dönemi için milletvekili adayı oldum" dedi. 

Günnar, 24 Haziran seçimlerinin öneminden bahsederek, "24 Haziran'da çok önemli bir seçime gideceğiz. Bu seçim Türkiye'nin geleceğinin seçimi olacak. Teşkilatımızla birlikte daha çok çalışacağız. 
Biz kendi helikopterimizi, tüfeğimizi, uçağımızı, istihbarat uydumuzu ve milli savunma sanayiimizi geliştirerek dünyada bu alanda söz sahibi olduk. Sağlıkta ulaşımda eğitimde sanayide daha birçok alanda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ve Aziz Milletimiz in desteğiyle devrim niteliğinde başarılara imza attık. 
Trabzon'da yatırım adasını gerçekleştirdik. Dünyanın en uzun ikinci tüneli Zigana Dağında yapılıyor. Trabzon'da ikinci devlet üniversitesini Akçaabat'a kazandırdik. Kanunu çıktı ve rektörü atanacak. Bu Akçaabat için bir devrimdir ama bu bize yetmez. Akçaabatımızın hemen yanıbaşında Akyazı da 900 yataklı şehir hastanesini yapıyoruz. Akçaabat'a bütun bölgeye hitap edecek olan AFAD ve acil kurtarma müdürlüğünü kuruyoruz. Yine Akçaabat'a Adalet Sarayını kuruyoruz. Akçaabat'a turizm merkezi olacak şekilde Derecik, Uçarsu, Akpınar ve Simba'ya ve Hıdırnebi yaylasına göletler ve turizm tesisleri yaparak ilçemizi turizm cenneti yapacağız. Son iki buçuk yılda yağmış olduğumuz yatırımların bir kısmı bunlardır. Tüm çevremize yapılanları anlatmalıyız. İşte bu yapılanları teşkilat mensupları olarak etrafımızdakilere bıkmada usanmadan çok iyi anlatmalıyız.  Teşkilatı lığın gereği de budur. Bu teşkilatlar Türkiyede on üç seçimi kazanmış başarılı ve tecrübeli teşkilatlardır.
Yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde bu gurur ve özgüvenimizle beraber hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hemde Milletvekillerimize destek isteyerek güçlü başkan güçlü Meclis’in oluşmasına vesile olacağız diye konuştu.

3-034.jpg

4-025.jpg

5-012.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler