Temel Taflan Aday Adayı

Temel Taflan Aday Adayı

İş İnsanı ve AK Parti Akçaabat İlçe teşkilatında görev yapmış olan Eğitimci Temel Taflan, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısı Trabzon milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Temel Taflan Aday Adayı

İş İnsanı ve AK Parti Akçaabat İlçe teşkilatında görev yapmış olan Eğitimci Temel Taflan, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısı Trabzon milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Temel Taflan basın toplantısında şu ifadelere yer verdi; "Çok önemli bir seçim süreci olacak. Tüm dünyayı etkileyecek bir seçim olacak Reise destek vermek için bu yola çıktık. Nasip olursa canla başla çalışıp memleketimize hizmet etmeyi artırarak devam edeceğiz. Kime ne düşüyorsa herkes fazlasıyla yapmak zorunda. Bu seçim bütün dünyayı etkileyecek. Bir oy bir oyudur. Girilmedik ev çalınmadık kapı bırakmayacağız. Bu seçimden daha önemli gelecek olan iki seçim daha önemli olacak ama bu seçimi sağlam geçirmek zorundayız. 14 Mayıs'ta hep beraber sandıkları patlatacağız ve makas değişimine izin vermeyeceğiz. Eğitim konusunda nasip olurda vekil olursa eğitim anlamında bütün tecrübemizi paylaşacağız."

temeltaflan-adayadayi.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler