Tedaş Arızayı Özelleştirdi

Tedaş Arızayı Özelleştirdi

Akçaabat TEDAŞ Arıza servisi özelleştirildi.


Tedaş Akçaabat İşletme Başmühendisliği tarafından verilmekte olan hizmetlerden biri daha özelleştirildi. Daha önce sayaç yazım işini özel şirkete ihale eden kurum, şimdi de arıza, bakım ve onarım işlerini özelleştirdi.
Daha önce kurum tarafından 12 işçiyle gerçekleştirilmeye çalışılan işlerin randımanının artması ve onarımlarda gerekli hızlılığın sağlanması amacıyla açılan ihaleyi kazanan Keskin Elektrik Anonim Şirketi’nin elemanları bu haftadan itibaren Tedaş İşletme Başmühendisliği’nin emrinde çalışmaya başladı.
İlçemizin yetiştirdiği iş adamlarından Esat Keskin’in sahipliğini yaptığı firmanın 42 elemanının Erzurum’da düzenlenen bir kursa katılarak yüksek gerilim hatlarının da bakım, onarım ve tamiri için gerekli eğitimi aldıkları ve sertifika sahibi oldukları belirtildi.
Akçaabat’ın merkezinin yanı sıra belde ve köylerde de Tedaş’ ın kontrolörlüğünde hizmet verecek olan ekiplerin 3 vardiya şeklinde 24 saat hizmet vereceklerini ifade eden Tedaş Akçaabat İşletme Başmühendisi Hasan İncehasan, mevcut oluşuma katkı sağlayan Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur’a teşekkür etti.
İncehasan, Akçaabatlılar’ın eskiden olduğu gibi tüm isteklerini kendilerine bildireceklerini, ekipleri yönlendirmeyi de kendilerinin yapacağını belirterek; “186 numaralı arıza bildirim hattımız günün 24 saati hizmet vermeye başladı.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler