Tam Kapanmada Tam Çalışma

Tam Kapanmada Tam Çalışma

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçenin çeşitli bölgelerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

TAM KAPANMA YASAĞINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçenin çeşitli bölgelerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gerek belediye çalışma programı gerekse vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda iş programını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışma planı oluşturarak çalışmalarına devam ediyor.

Akçaabat için var güçleri ile çalıştıklarını ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; “Pandemi nedeni ile tam kapanmayı fırsat bilerek çalışmalarımızı hızlandırdık. Arkadaşlarımız program dahilindeki çalışmaları tamamlayarak bir diğer programa geçiyorlar. Bozulan yollarda asfalt yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimizin bir kısmı da İlçemizin çeşitli yerlerinde tamir, bakım ve onarım çalışması yapıyor. Vatandaşlarımıza kaliteli ve sorunsuz bir yaşam sunabilmek en büyük hedeflerimizden birisidir. Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek, mahallerimizin sorunlarını birlikte ve yerinde tespit ediyoruz. Vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ulaşım sağlanması için imkânlarımız ölçüsünde elimizden gelen çabayı göstererek çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

akcaabat-belediyesi-tam-kapanmada-calisiyor.jpg

akcaabat-belediyesi-tam-kapanmada-calisiyor1.jpg

akcaabat-belediyesi-tam-kapanmada-calisiyor2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler