STK'lardan Ankara Ziyareti

STK'lardan Ankara Ziyareti

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, beraberinde bir grup Sivil Toplum Kuruluşu(STK) Başkanları ile birlikte Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, beraberinde bir grup Sivil Toplum Kuruluşu(STK) Başkanları ile birlikte Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlk ziyareti, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, ARGE Başkanı, Trabzon Milletvekili Mustafa Şen'e yapan heyet, burada ilçemizle ilgili hususlarda istişare ettiler.

 

Ziyarete ilişkin değerlendirme paylaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, ARGE Başkanı, Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, “Akçaabat Belediye Başkanımız Sayın Osman Nuri Ekim, çok kıymetli STK temsilcilerimiz, oda başkanlarımız ve Akçaabat Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı'mızı genel merkezimizde misafir ederek, Akçaabat'ımız için atacağımız adımları istişare ettik. Akçaabat'ımız için Trabzon'umuz için durmadan yorulmadan çalışmaya devam.” dedi.

 

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e Ankara ziyaretlerinde Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Topal, Akçaabat Küçük sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ali Kalaycı, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Hotoman, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, Akçaabat Sebat Gençlikspor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Akçaabat Oto Galericiler Dernek Başkanı Necati İsak, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, Akçaabat Esnaf kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ve Akçaabat Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse eşlik etti.

akcaabat-heyetinden-ankara-ziyareti2.jpgstk-ankara-ziyareti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler