Spor ve Oyun Şenliği Yapıldı

Spor ve Oyun Şenliği Yapıldı

Akçaabat Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Spor ve Oyun Şenliği etkinliği düzenlendi.

AKÇAABAT’TA SPOR VE OYUN ŞENLİĞİ YAPILDI

Akçaabat Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Spor ve Oyun Şenliği etkinliği düzenlendi.

Akçaabat belediyesi Gençlik ve Spor Merkezinde düzenlenen Spor ve Oyun Etkinliğine Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in yanı sıra çocuklar ve aileleri katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Akçaabat’ta adına yaraşır şekilde kutlandı. palyaço gösterisi, yüz boyama ve top sektirme oyunu; şut, parkur, çuval, yumurta, kuyu, mini dart yarışmaları, halat çekme, ip atlama, Beyrut Masası oyunu, pipetle top taşıma oyunları ve halkoyunları gösterileri ile çocuklar doyasıya eğlendiler; birbirleriyle kıyasıya yarıştılar.

Spor ve Oyun Şenliği etkinliğinde konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, başta Akçaabat’taki çocuklar olmak üzere ülkemizdeki ve tüm dünyadaki çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik v Çocuk Bayramını kutladı. Dünyada, çocukların bayramı olan tek ülkenin Türkiye olduğunu da vurgulayan Başkan Ekim, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara böylesine büyük ve anlamlı bir bayram hediye etti. Bu bayram, dünyada başka bir örneği olmayan bir bayramdır. Bu bayram aynı zamanda çocuklarımıza, gençlerimize ve gelecek nesillerimize ne kadar çok değer verdiğimizin bir kanıtıdır. Biz de Akçaabat Belediyesi olarak hem çocuklarımızın bayramını kutlamak istedik hem de doyasıya eğlenmelerini arzu ettik. Çocuklarımız eğlensin, eğlenirken hem öğrensin hem de spor yapsın diye onlar için dolu dolu bir program hazırladık. Sporla oyunu birleştirdik. Spor ve Oyun Şenliğimizde, 14 ayrı etkinlik yer alıyor. Geleceğimizin mimarı çocuklarımız, etkinliklerimizin her birinde hünerlerini gösterdiler. Görüyorum ki şenliğimizde eğlence doruklarda yaşanıyor. Çocuklarımız için en iyisini en güzelini düşünüyor ve yapmaya gayret ediyoruz. Onların yüzündeki gülümseme ve mutluluk bizler için dünyalara bedeldir. Spor ve Oyun Şenliği etkinliğimizin hazırlanmasında emeği geçenlere ve etkinliğime katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Bayramları kutlu olsun.” Dedi.

haber-9.jpeg

haber-12.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler