Spor Şölenine Büyük İlgi

Spor Şölenine Büyük İlgi

Akçaabat Belediyesince 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında Yaylacık Çimeninde Spor Şöleni düzenlendi.

AKÇAABAT’TA SPOR ŞÖLENİNE BÜYÜK İLGİ

Akçaabat Belediyesince 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında Yaylacık Çimeninde Spor Şöleni düzenlendi.

Spor Şöleninde ödüllü bilek güreşi, penaltı, kuyu, top sektirme, parmak pas ve matrak yarışmaları yapıldı. Toplamda 250 sporcunun katıldığı ödüllü yarışmalardan sonra DJ eşliğinde müzik ve eğlence yapıldı. Hem sporun hem eğlencenin bir arada yapıldığı Spor Şöleninde görücüye çıkan Klasik Otomobiller de yerini aldı.

SPORA TEŞVİK EDİYORUZ

Sporun popülerleşmesini teşvik etmek, gençlere sporu sevdirmek ve Akçaabatlıların sporla iç içe olmasını sağlamak amacıyla yapılan Spor Şöleninin büyük bir coşkuyla gerçekleştirildiğini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, duygu ve düşüncelerini şu cümlelerle ifade etti;” Yaylacık Çimeninde yaptığımız Spor Şöleniorganizasyonumuz kapsamında çeşitli spor dallarında yarışmalar düzenlendi ve başarılı sporcular ödüllendirildi. Aynı zamanda spor gösterileri de yapıldı ve bu gösteriler seyircilerin büyük ilgisiyle karşılandı. Katılımcılar ve izleyiciler arasında dostluk ve dayanışma duygularının güçlendiği bir etkinlik oldu. Akçaabat halkı, spor şöleni sayesinde sporla daha iç içe olma fırsatı buldu ve şehirdeki spor potansiyelinin daha da arttığı görüldü. Bu tür etkinliklerin düzenlenmesi, şehrin spor faaliyetlerine katkı sağlaması açısından önemli bir adım oldu. Düzenlediğimiz ödüllü spor yarışmalarına toplamda 250 sporcu katıldı. Spor anlamında rüştünü ispatlamış Akçaabat’ımızda bu tür büyük spor organizasyonları yediden yetmişe herkesin dikkatini çekiyor. Bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçenlere, organizasyonumuza katılan tüm sporcularımıza ve Akçaabatlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Spor Şöleninde düzenlediğimiz yarışmalarda ödül alan sporcu kardeşlerimi de tebrik ediyorum.”

 

8.jpg

9.jpg

7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler