Spor Salonu Tamamlanıyor

Spor Salonu Tamamlanıyor

Mülkiyeti, Akçaabat Belediyesi’ne ait olan eski Belediye binasında bulunan düğün salonu, tadilat edilerek her kesime hitap edebilecek ‘Çok Amaçlı Spor Merkezi’ne dönüştürülüyor.

 

Akçaabat Belediyesi tarafından aynı anda birden çok yaş grubuna ve kişiye hizmet verilebilecek kapasitede olacak şekilde projelendirilerek tadilat işlemelerine başlanılan Çok Amaçlı Spor Merkezi’nin %85’i tamamlandı.

İç duvarları, tavanı, elektrik, su, doğalgaz sistemleri, soyunma odaları ve lavaboları yapılan Çok Amaçlı Spor Merkezi’nin 2 adet büyük spor salonu kısmında da sona yaklaşıldı.

AİLE BOYU SPOR YAPILABİLECEK

Çok Amaçlı Spor Merkezi’nde yürütülen çalışmaları inceleyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,yediden yetmişe tüm Akçaabatlılar için tam donanımlı bir Spor Merkezi oluşturulacağını vurguladı. Başkan Ekim, “Akçaabat’ımız spor branşlarında, kurslarında ve turnuvalarında aktif bir şehirdir ve bu sebeple tam donanımlı, geniş kapasiteli, fonksiyonel bir alana oldukça fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Bugüne kadar gelinen noktada Çok Amaçlı Spor Merkezi’mizin tadilat çalışmalarının %85’i tamamlanmış durumdadır. Tam donanımlı, her kesime, her yaşa ve her aileye hitap edecek olan Spor Merkezimiz tamamlandığında, kapalı spor alanı kapasitemizi büyütmüş olacağız. Bu sayede daha fazla vatandaşımıza daha verimli hizmet vereceğiz.Belediye olarak yaşam boyu spor felsefesiyle hareket ederek tüm hemşehrilerimizi spor ve hareketli yaşama teşvik ediyoruz. Yapımına başladığımız Spor Merkezimiz de bu amaca hizmet edecek. Burada uzman antrenörler tarafından step- aerobik-pilates, Karate-Judo-Jimnastik, eğitici-yaratıcı drama gibi birçok kurs ve daha fazlası verilebilecek. Spor Merkezimizde 2 adet büyük spor salonu, kafeterya, teknolojik donanıma sahip derslik olacak. Spor Merkezimizin bazı yerlerinde çocuklara ve sporculara yönelik tırmanma duvarları olacak; bazı duvarlarında ise yaş gruplarına göre eğitsel oyunlar yer alacak. Spor Merkezimiz herkese hitap edecek. Bir aile düşünün; anne spor salonunda spor yaparken baba kafeteryada vakit geçirebilecek çocuk çok amaçlı dersliğimizde yapılan etkinliklere katılabilecek. Hem ailecek verimli hem de ilgi alanlarına göre vakit geçirmiş olacaklar. Böylece, spor kültürü küçükken ve ailede başlayacak. Her yaşta spor, aile boyu spor sloganıyla yola çıktık, alnımızın akıyla üstesinden gelip sözümüzü yerine getireceğiz.” İfadelerini kullandı.

4.jpg1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler