Spor Kurusuna Ziyaret

Spor Kurusuna Ziyaret

Spor Kurusuna Ziyaret

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Step, Aerobik ve Pilates kursları kadınlardan büyük ilgi görüyor. Akçaabat Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerinde her yaştan, her kitleye hitap eden kurslarıyla hizmetlerini sürdürüyor.

Kursumuza katılan kadınların gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını ifade eden Ekim, “Spor faaliyetlerimiz bundan sonra da aynı şekilde devam edecek. Step, Aerobik ve Pilates Kursu’muz özellikle bayanlarımız için sportif anlamda önemli bir kazanım. Kursiyerlerimizin isteği ve çalışmaları, bizlere ne kadar doğru bir iş yapmış olduğumuzu gösteriyor. Yediden yetmişe spor yapan, sağlıklı bir Akçaabat için çalışıyoruz. Bu bağlamda faaliyetlerinizin sıkıntısızca sürmesi için ne gerekirse yapmaya devam edeceğiz.“ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren kursiyerler Step, Aerobik, Pilates kurslarında oldukça verimli ve keyifli vakit geçirdiklerini, kendilerine böyle bir imkan sağlandığı için Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e teşekkür etti.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ziyaret sonunda kursiyerlere hediye vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

akcaabat-spor-kurusna-iyaret1.jpgosman-nuri-ekim-hediye.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler