Sokak Basketbolu Başladı

Sokak Basketbolu Başladı

Akçaabat Belediyesi bünyesinde düzenlenen 3*3 Sokak Basketbolu Turnuvası Akçaabat Sahil parkta başladı.

Akçaabat Belediyesi bünyesinde düzenlenen 3*3 Sokak Basketbolu Turnuvası Akçaabat Sahil parkta başladı.

Akçaabat Belediyesi, teknolojiden uzak sporla iç içe bir yaşam sürmek felsefesiyle gençler için yepyeni ve heyecan dolu bir turnuva düzenledi.

Ödüllü 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası, Akçaabat Sahil Park’ta başladı. Akçaabat Belediyesi organizesinde başlatılan 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası; küçükler, gençler büyükler olmak üzere üç kategoriye ayrılıyor. Turnuvaya sadece Akçaabat’tan değil çevre illerden de spora gönül veren gençler katılıyor.  Ödüllü 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası’nda 47 takım ve 188 sporcu mücadele edecek. Bir hafta boyunca devam edecek olan turnuvadan toplamda 90 maç oynanacak.

Turnuvaya katılan oyunculara başarılar dileyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Gençlerin ve çocukların yaz tatillerini en iyi ve en hareketli şekilde değerlendirmelerine yardımcı olacak aktiviteler düzenliyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımız geleceğimize yön verecekler. Bizim görevimiz onları her yönüyle geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır. Çağımızın hastalığı teknoloji bağımlılığından, teknolojinin zararlı alışkanlıklarından geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizi ne kadar uzaklaştırabilirsek onları o kadar daha gerçek yaşama dahil edebilmiş oluruz. Bu minvalde hep spor organizasyonlarımız hem de sanatsal etkinliklerimiz yaz boyunca devam edecek. Spora meraklı olan çocuk ve gençlerimizi bu tür etkinliklerimize bekliyorum. Ailelerimize de çocuklarını bu tarz etkinliklere yönlendirmeleri gerektiğini ifade etmek istiyorum“ dedi.

akcaabatta-sokak-basketbolu-turnuvasi-basladi-1.jpgakcaabatta-sokak-basketbolu-turnuvasi-basladi-5.jpgakcaabatta-sokak-basketbolu-turnuvasi-basladi-1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler