Söğütlü'de  Korkulu Anlar

Söğütlü'de Korkulu Anlar

İleçmiz Söğütlü Beldesinde bir apartmanın elektrik panosundaki yangın Abartılınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

İlçemiz Söğütlü beldesinde Ali Kemal Öztürk'e ait apartmanın giriş katında bulunan elektrik panosunda yangın çıktı. Panodan çıkan dumanlar binanın 5. katında bulunan 8 kişinin korkulu anlar yaşamasına neden oldu. Panikleyen vatandaşlar Akçaabat ve Trabzon itfaiyesinin yanısıra jandarma ve 112ye haber verdi ve olay yerine 5 itfaiye aracı 2 ambulans çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Apartman merdivenini kullanan jandarma ekipleri binanaın 5.katında yaşayan kişileri dışarı çıkartmak için uzun süre uğraştı.

İTFAİYE MERDİVENİ 5.KATA ULAŞAMADI...

Olay yerine gelen Akçaabat Belediyesine ait itfaiye aracı Apartmanın 5. Katında bulunan vatandaşları itfaiye merdiveni uzatılarak indirilmek istendi,  itfaiye merdiveni binanın 4. katına kadar ancak yükselebildi. Bunu üzerine jandarma ve itfaiye ekipleri kişileri merdivenlerden almak zorunda kaldı.

Apartmanda dumandan etkilenen Nuri Öztürk İtfaiye merdiveninin yetersiz kalışınıa tepki gösterdi. Nuri Öztürk "Akçaabat'ta ve Söğütlü'de 10-12 kat binalar var ama itfaiyenin merdiveni 5. kattaki eve ulaşamıyor. Bizim hayatımız bu kadar ucuzmu, Belediyeler neden buna önem vermiyor. İlla birisi ölmesimi lazım. Bu çağda teknolojisi eskimiş makineler ile yangına müdale etmek ayıptır, yazıktır" ifadesini kullandı. 

Öztürk TEDAŞ'ıda  suçlayarak elektrik şebekesinde arıza olduğunu iddia etti.

Olayın bu şekilde abartılması üzerine sahil yolunda olayları görmek isterken 2 ayrı trafik kazası meydana geldi.

Olay yerine 5 itfaiye ambulans vegüvenlik güçleri sevk edildi....

 

İşte bu küçük yangın için itfaiye, jandarma ve salık ekipleri alarma geçirildi. Sonuçta yangın küçük bir yangın tüpüyle kontrol altına alındı.

 

Kalabalığı gören sürücülerin dikkatleri dağılında 2 ayrı kazanın yaşanmasına neden oldu...

Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler