Siyaset Akademisi’nde eğitim çalışmaları sürüyor

Siyaset Akademisi’nde eğitim çalışmaları sürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi’nde eğitim çalışmaları sürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi’nde eğitim çalışmaları sürüyor. 230 kişinin katılımıyla başlayan Siyaset Akademisi’nin ikinci haftasında işlenen derslerin konusu “Yerel Yönetim Mevzuatı Ve Büyükşehir Belediye Kanunu”, “Dış Politika” ve “Karşılaştırmalı Yerel Yönetimler Örnekleri (Dünya ve Türkiye)” oldu.

Cuma günü gerçekleştirilen ilk derste Adalet ve Kalkınma Partisi eski Erzurum Milletvekili Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı “Karşılaştırmalı Yerel Yönetimler Örnekleri (Dünya ve Türkiye)” isimli bir sunum yaptı.

Cumartesi günü gerçekleştirilen derslerin ilkinde ise Ordu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ahmet Fidan “Yerel Yönetim Mevzuatı ve Büyükşehir Belediye Kanunu” konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Günün ikinci dersi ise Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu tarafından verilen “Dış Politika” dersi oldu.

8 Kasım Cuma günü sona erecek olan Siyaset Akademisi’nde önümüzdeki haftalarda ders verecek kişiler ve anlatacakları konular şöyle:

Öğretim Üyesi Erdal Abdulhakimoğulları “Hükümet Sistemleri”, Öğretim Üyesi Sedat Azaklı “Kent Vizyonu Ve Kentleşme”, AK Parti MKYK Üyesi Lokman Ayva “Deneyim Ve Vizyon Paylaşımı”, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan “Deneyim Ve Vizyon Paylaşımı”, Kişisel Gelişim Uzmanı Handan Öztürk “İletişim Becerileri”, Sosyal Medya Uzmanı Emin Şen “Sosyal Medya Eğitimi”, Öğretim Üyesi Muhsin Kar “Türkiye ve Dünya Ekonomisi”, Kişisel Gelişim Uzmanı Mustafa Çeşitcioğlu “İletişim Becerileri”, Öğretim Üyesi Esat Pınarbaşı “Temel Siyasal Kavramlar”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler