Sivrikaya Güven Tazeledi

Sivrikaya Güven Tazeledi

Sivrikaya Güven Tazeledi

SİVRİKAYA RAKİPSİZ

 

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçime rakipsiz giren Yaşar Sivrikaya, 5. kez Oda Başkanı seçilerek büyük bir başarıya imza attı.

akcaabat-esnaf-odasi-baskani.jpg

1967 yılında kurulan ve Akçaabat’ın en eski sivil toplum örgütlerinden biri olan Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın olağan genel kurul toplantısı Kalıntaş Gold Düğün Salonu’nda yapıldı.

2 bin 730 üyesi bulunan Oda’nın Pandemi kuralları gözetilerek gerçekleştirilen genel kurul toplantısında, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe,  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mustafa Bak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Adem Çelik, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı İsmail Şener, Belediye Meclisi Üyeleri Erol Gedikli ve Osman Zeki Alşan, Akçaabat Gençlik ve Spor Müdürü Engin Uzun da hazır bulundu.

Trabzon Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Temel Korkmaz’ın başkan, Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası Başkanı Başaran Maraba’nın başkan yardımcısı, Osman Zeki Alşan’ın kâtip, Hüseyin Sivrikaya ve Akın Özkan’ın da üye olarak yer aldığı Divan Kurulu’nun yönettiği genel kurulda konuşan Oda Başkanı Yaşar Sivrikaya, esnafın içerisinde bulunduğu durumla ilgili olarak bir değerlendirme yaptı.

Akçaabat esnafının her zaman devletinin ve milletinin yanında olduğunu, yaşanan bu olumsuz ekonomik ortamın getirdiği yükün Akçaabat halkına en az şekilde yansıması için çaba sarfettiğini belirten Başkan Sivrikaya, esnafın sergilediği bu hassasiyetin karşılığını da ilgili makamlardan beklediğini ifade etti.

Akçaabat esnafının en büyük sorunlarından birinin zincir marketler olduğunu, bu marketleri şehir dışına çıkartacak bir yasal düzenlemenin ivedilikle yapılması gerektiğini belirten Başkan Sivrikaya, yerel yetkililerin de bu konuya daha hassas yaklaşmalarını istedi.

Her zaman yanında olduğu, acı ve tatlı her anını paylaştığı Akçaabat esnafının kendisine verdiği desteğe duyduğu şükranı da ifade eden Başkan Sivrikaya, yeni dönemde de esnafın sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için gecesini gündüzüne katacağını söyledi.

Rutin gündem maddelerinin ardından geçilen seçimde oy kullanan Oda üyelerinin oy birliğiyle yeniden başkan seçilen Yaşar Sivrikaya, 4’ü rakipsiz olarak bu göreve 5. kez getirilerek bir rekora da imza attı.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yeni organlarında yer alan isimler şunlar:

Yönetim Kurulu: Metin Yardım, Sinan Gaydan, Mehmet Seis, Celil Kırandi, Ayhan Karabacak, Hayri Kasap, Muzaffer Topal, Nail Akkol, Savaş Gedikli, Samet Cengiz Tosun (Asıl), Mustafa Ayvaz, Ufuk Pırasa, Nurten Birinci, Selda Kolotoğlu, Aslan Akdeniz, Songül Ayvaz, Ogün Bakırcı, Gökhan Sağır, Soner Kuruçelik, Beytullah Elmas, Zekeriya Koç (Yedek).

Denetleme Kurulu: Selami Kubaliç, Mustafa Kürşat İslamoğlu, Sabri Kahramanoğlu (Asıl), Nilgün Kolot, Recep Ali Yurtsever, Sercan Gül (Yedek).

akcaabat-esnaf-odasi-secimi.jpg
 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler