Şinik'teki Son Durumu Vali Açıkladı

Şinik'teki Son Durumu Vali Açıkladı

Organize Sanayi Bölgeleri Toplantısı Vali Öz Başkanlığında Yapıldı.

Organize Sanayi Bölgeleri Toplantısı Vali Öz Başkanlığında Yapıldı.

Valilik B Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Vali Yardımcıları Mustafa Gürdal, Murat Dikbaş, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacisalihoğlu ve OSB’lerin mütevelli heyet üyeleri katıldı.

Şinik, Vakfıkebir ve Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgelerinde gelinen son durumun ele alındığı toplantıda bir konuşma yapan Vali Öz, “Şinik Organize Sanayi Bölgesi insan kaynaklarının ve işgücü imkanının yoğun olduğu bir bölgedir. Buradaki çalışmalar son aşamaya geldi. Arsa tahsisleri yapıldı. Tadilatla ilgili talepler vardı. Onları değerlendiriyoruz. Yol yapımıyla ilgili istinat duvarları, menfezler büyük oranda tamamlandı. Belediyemiz de stabilize konusunda gerekli çalışmaları yaptıktan sonra yolun en kısa zamanda hizmete girmesi sağlanacaktır.

Öte yandan firmalarımız fabrika kurma çalışmalarını devam ettiriyorlar. Çevre konusunda oluşan hassasiyetlerle ilgili düzeltmeleri yapıyoruz. Çalışmalarımız iyi bir seyirde işliyor. Önümüzdeki bahar ve yaz aylarında daha yoğun bir süreç yaşanacaktır” dedi.

Yatırım gerçekleştirme ve ruhsat almayla ilgili konulara da değinen Vali Öz, “Firmalara verdiğimiz son tarih var. Bu konuyu hassasiyetle takip ediyoruz. Bütün firmalar o tahsiste belirlenen taahhütlerine ve süre ile ilgili şartlara mutlaka uymalıdırlar. Eğer uymazlarsa orada elde ettikleri haklarını kaldırıp, yeni müteşebbislere yer tahsisleriyle ilgili süreci başlatacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler