Şinik Bld. Başkanı'ndan Vefa Örneği

Şinik Bld. Başkanı'ndan Vefa Örneği

Akçaabat Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehleven, Yaşlılar Haftası nedeniyle beldede bulunan yaşlıları ziyaret ederek yaşlılara fidan hediye etti.

Ülkemizde her yıl olduğu gibi bu yılda 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan  Yaşlılar Haftası nedeniyle, Akçaabat Şinik Belediye Başkanı ve encümen üyeleri beldede buluna yaşlıları ziyaret etti ve birer çam fidanı ikram etti.

 

Konuyla ilgili AA muhabirine bilgi veren Şinik Beledi Başkanı Cemil Pehlevan, yaşlı insanlarımızın ayak bağı değil birer değer olduğunu ve bu haftayı farklı bir etkinlikle kutlamak istedikleri için böyle bir çalışma yaptıklarını dile getirerek “Yaşlılar için herkes bir etkinlik yapıyor. Bizde farklı olsun diye beldede bulunan yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ederek  çam fidanı ikram ettik. Genelde ziyaretlerde çiçek ikram ediliyor ve bu çiçekleri uzun süre muhafaza etmek mümkün değil. Bizde kalıcı olması açısından bir çalışma yaparak çam fidanı ikram etme kararı aldık.  Beldemizde bulunan 60’a yakın yaşlı ve hasta insanımızı ziyaret ederek fidanlarımız verdik. Dikecekleri ağaçlar beklide 20 yıl sonra onların hatırlanmasına neden olacaktır” dedi.

 

Pehleven, evlerinde ziyaret ederek çam fidanı ikram ettikleri vatandaşların oldukça memnun kaldığını  ve bu tür etkinliklerin yaşlı insanlara verilen değer için son derece önemli olduğunu ifade etti.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler