Sınav Öncesi Motivasyon

Sınav Öncesi Motivasyon

Akçaabat Kavaklı Ortaokulu'nda TEOG Sınavı öncesinde moral verildi.

Akçaabat Kavaklı Ortaokulu'nda TEOG Sınavı öncesinde moral verildi.

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen  deneme sınavına ilçe genelinde devam ediyor. Akçaabat Kavaklı Ortaokulu'nda  bugün  yapılan TEOG Sınavı öncesinde  Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ,Akçaabat belediye Başkanı  Şefik Türkmen  , Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü  ile Okul Müdürü Abdullah Koç sınava girecek olan öğrenciler moral verdiler.

Kaymakam Şenel "Öğrencilerimizin eksiklerini görme adına bu sınavlar bir fırsattır. Bu sınavı ciddiye alın ve kendinizi test edin. Süreyi iyi kullanın. Deneme sınavının genel mantığı sadece bilgi değil yorumlamayı da iyi yapmaktır. Sağlıklı düşünerek en iyi cevabı vermeye gayret gösterin.  Önemli bir virajı döneceksiniz . Önünüzde daha çok sınavlar var .Şimdiden kendinizi bunlara hazırlamanız gerekiyor. Hepinize bu sınavda başarılar diliyorum" dedi.

Akçaabat belediye Başkanı  Şefik Türkmen  , Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü  ile Okul Müdürü Abdullah Koç kısa  birer konuşma yaparak öğrencilere moral verdiler.

818c0793.jpgAkçaabat Kavaklı Ortaokulu'nda TEOG Sınavı öncesinde moral verildi.

818c0770.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler