Sınav Koleji Eğitime Hazır

Sınav Koleji Eğitime Hazır

Sınav Koleji Eğitime Hazır

Geleceğin özgüveni yüksek, vizyon sahibi, “dünya vatandaşı” seçkin bireylerini yetiştirmeye talip olan Sınav Koleji’nin Türkiye genelindeki açtığı son şube olan Trabzon Şubesi 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı’nda Akçaabat söğütlü’de hizmet verecek.

Okulları ve yayınlarıyla eğitim sektörünün öncüsü olan Sınav Eğitim Kurumları, eğitim zincirini yeni okullarla genişletiyor. Akademik başarısıyla Türkiye 1.’si olan ve yabancı dil eğitimiyle de ABD’de Dünya 1.’liği alan Sınav Koleji,  2015-2016 Eğitim Öğretim yılında Akçaabatlılarla buluşacak.

“THE OKUL” (Takip, Hakkaniyet, Empati)  konseptinin yer alacağı Akçaabat Sınav Koleji, anaokulu, ilkokul ve ortaokul bölümleriyle eğitim hizmeti verecek. Ayrıştırmadan ve yarıştırmadan her öğrenciyi özel ve farklı kabul eden Sınav Koleji, Akçaabat Söğütlü’deki yeni binasında kayıtları kabul etmeye başladı.

Mesleğini adanmışlık olarak gören, yenilikçi, özverili ve seçkin bir eğitimci kadrosuyla yola çıkan Akçaabat Sınav Koleji, sahip olduğu olanaklar ile öğrencilerine çağdaş bir eğitim ortamı sunacak.  Akçaabatlı öğrenciler, okullarındaki modern sınıflarda ve teknolojik imkânlarla eğitimde, Sınav Koleji farkını yaşayacak.

Akademik, kültürel, sosyal ve sportif başarılarıyla kısa sürede Türkiye’nin prestijli okulu olan Sınav Koleji’ni Akçaabatlılarla buluşturmaktan büyük bir onur duyduklarını belirten Akçaabat Sınav Koleji Kurucusu 25 yıllık eğitimci Kemal Karabacak öğrencilerine tam donanımlı bir okulda yüksek nitelikli eğitim sunacaklarını söyledi. Akçaabat’ta eğitim dünyasına yeni bir soluk getiren Sınav Koleji’ne yoğun bir ilgi olduğunu ifade eden Kemal Karabacak, “Uzun yıllar dershaneleriyle eğitim sektöründe kendisini kanıtlamış olan Sınav kalitesini Akçaabat’la buluşturuyor olmamız ilçemiz adına da büyük bir girişim. Son olarak Uluslararası Gelecek Problemleri Çözme Yarışması’nda (FPSPI) Dünya 1.’si olarak bir kez daha kalitesini ve başarısını kanıtlayan Sınav Koleji’nde Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağın gerektirdiği teknolojide kendini geliştiren, soran, sorgulayan ve araştırarak hayata hazırlanan öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Fiziksel ve Bilişsel Gelişim İçin After School Kulüpleri

Dershane Müdürü Sebahittin Saruhan ise 700 öğrenci kapasiteli Akçaabat Sınav Koleji’nde başarılı bir akademik eğitimin yanı sıra öğrenciler için sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimlerine katkı sağlayacak olan After School kulüp programı uygulanacağını söyledi. Saruhan, bu kulüp sistemi sayesinde öğrencilerin, yeteneklerine göre kişisel bilgi ve becerilerini keşfedebileceklerini, bunun yanı sıra sanat, spor ve kültür beceri kulüplerinde öğrencilere alanında uzman öğretmen, sanatçı ve sporcular eğitmenlik yapacak.

Her Sınıfa İki Öğretmen

Anaokulundan 5. sınıfa kadar her sınıfta iki öğretmen uygulamasının bulunduğu Sınav Koleji’nde, öğretmenlerin öğrencilerle daha fazla birebir zaman geçirmesi sağlanacağını da vurgulayan Saruhan, öğrencilerin derslerdeki gelişimi, motivasyonu ve devamlılığının daha etkin sağlanacağı bu sistemde, her öğrencinin farklı öğrenme stiline göre öğretim metodu uygulanabileceğini de kaydetti.

Anaokulu ve 1. Sınıflarda Çift Dilli Eğitim

Yabancı dil programındaki başarısıyla Dünya 1.’si olan Sınav Koleji, Akçaabat’ta da İngilizce öğretiminde çift dilli (Bilingual) sistem uygulayacağının da müjdesini veren Müdür Sebahittin Saruhan, Oxford ile Türkiye’de sadece Sınav Koleji’nde yürütülen İngilizce ağırlıklı bilimsel anaokulu programının yer aldığı Akçaabat Sınav Koleji’nde anaokulu ve 1. sınıflarda her sınıfta bir öğretmen ve bir İngilizce öğretmeni ile çift dilli eğitim verileceğini de kaydetti.

Saruhan, sistem sayesinde İngilizce, öğrenciler için eğitimlerinin ve yaşamlarının bir parçası olacak. Anaokulunda yaş gruplarına özel tasarlanan oyun, eğitim ve yaşam alanlarının yer alacağı Akçaabat Sınav Koleji, diğer öğrencileri için de The Language School yabancı dil eğitimi sistemiyle de nitelikli bir yabancı dil eğitimi vereceğini de sözlerine ekledi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler