Sevim Sitem Etti

Sevim Sitem Etti

Abdullah Sevim, Akçaabatlılar’ın siyasette olduğu gibi sivil toplum örgütlerinde de birlik ve beraberlik oluşturamaması nedeniyle Trabzon’da başarılı olunamadığını söyledi.

Sınırlı Sorumlu Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim, Akçaabatlılar’ın siyasette olduğu gibi sivil toplum örgütlerinde de birlik ve beraberlik oluşturamaması nedeniyle Trabzon’da başarılı olunamadığını söyledi.

Bu tespitinin doğruluğunu son olarak Trabzon Şoförler Odası Başkanlığı’na aday olan Akçaabatlı İsmail Kitapçı’ya destek verilmemesinin teyit ettiğini belirten Sevim, “Kitapçı, ilçemizden destek alamayarak kaybetti. Ama bugün, kazanan listenin Akçaabat’ı yok sayması, aslında kaybedenin Akçaabat olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.” dedi.

 

Sevim, şunları söyledi:

Mevcut Başkan Turan Altuntaş, 15 Ocak’tan itibaren Yıldızlı TOKİ hattında Akçaabat minibüslerinin çalışacağına söz vermişti. Aradan bir ay geçti, bu konuda hâlâ bir gelişme yok. Trabzon Belediyesi’nin yaptığı düzenleme ile minibüsler sahil yolunu kullanmaya mecbur bırakıldı. Turan Altuntaş, yardım isteyen minibüsçülere ‘Akçaabatla işim olmaz’ dedi. Oy verenler oylarını geri istiyor ama çok geç. Bu tavrın yorumunu Altuntaş’ı destekleyen Milletvekili Mustafa Cumur’a bırakıyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler