Sendikadan Değerlendirme

Sendikadan Değerlendirme

Türk Eğitim-Sen Akçaabat Temsilciliği'nde geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirilen toplantıda okul temsilcileri bir araya gelerek 2008 yılının bir değerlendirmesini yaptı

500'e yakın üyesiyle Akçaabat'ın en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Türk Eğitim-Sen Akçaabat Temsilciliği'nde geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirilen toplantıda okul temsilcileri bir araya gelerek 2008 yılının bir değerlendirmesini yaptı. İlçe Temsilcisi Cevat Şal'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Akçaabat eğitimindeki problemler ve çözümlerine sendika olarak sağlanabilecek katkılar da masaya yatırıldı.

Toplantı sonrasında gazetemize bir açıklama yapan Sendika Temsilcisi Cevat Şal, sendikalarının okul temsilcilerinin katkılarıyla aktivitesini ve etkinliğini artırdığını vurgulayarak, “Sendikamız, üyelerinin haklarını her ortamda aramayı sürdürecek, eğitim dünyasında gelişen olaylara müdahil olarak fikirlerini beyan edecek ve hassaslarından asla geri adım atmayacaktır.” dedi.

Şal, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“İlkeli, onurlu, kararlı bir hak mücadelemiz var. Değerlerimiz, milli ve manevi birliğimiz, Türkçemiz, geleneğimiz var. Türk Eğitim-Senli olmak kalitedir, ayrıcalıktır. Etkili ve yetkili sendikayız. Bölücüye karşı duran, Türkçe'den başka bir dille ana dilde eğitimi kabul etmeyen, 'Ne mutlu Türküm diyene' sözüne sahip çıkan ve ondan utanmayan, büyük Türk Milleti'ni oluşturan unsurların ortaya koyduğu yapıya sadakatini her fırsatta muhafaza eden, manevi değerlerinden taviz vermeyen tavrımızla emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Bu düşünceler ışığında Akçaabat'taki eğitim çalışmalarını sendikamıza davet ediyor, okul temsilcilerimize çalışmalarından ve fedakârca hizmetlerinden ötürü Türk Eğitim-Sen temsilcisi ve yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler