Selami Yardım Gecesi Yapıldı

Selami Yardım Gecesi Yapıldı

Mevlüt Selami Yardım 1. Spor, sanat, ve Kültür ödül töreni gerçekleştirildi.

Akçaabat’ta yaptığı eğitim ve spor yatırımları ile herkesin takdirini toplayan ve bir süre önce vefat eden işadamı Mevlüt Selami Yardım anısına Mevlüt Selami Yardım 1. Spor, sanat ve Kültür ödül töreni gerçekleştirildi.

Akçaabat Belediyesi Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ödül törenine, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Merhum Mevlüt Selami Yardım’ın oğlu Erol Yardım ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Törende konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Mevlüt Selami Yardım ile Akçaabat Sebatspor’da birlikte çalıştığını ve kendisinden çok şey öğrendiğini ifade ederek “Akçaabat Sebatspor’da benim başkanımdı. Aynı yönetimde görev aldık. İnsanlara olan saygı ve sevgisi, dürüstlüğü, emeğe olan saygısı  ile her zaman örnek aldığım bir kişilikti” dedi.

 

Milletvekili Mustafa Cumur, Mevlüt Selami Yardım’ın memleketi olan Akçaabat’a sadece spor alanında değil eğitim alanında da çok büyük katkıları olduğunu ifade ederek “İlçemize çok önemli eğitim yardımları yapan bir kişiydi. Adına yaptırmış olduğu ilköğretim okulunu yapmakla kalmamış, her yıl bakım ve onarım masraflarını da karşılıyordu. Akçaabat’ta ihtiyaç sahibi olan herkese elini uzatan, insanlığa faydalı bir kişiydi. İlçemize bu kadar emeği geçmiş bir insanı unutmamız mümkün değildir. Adını yaşatmak adına Söğütlü’de yapılacak olan futbol sahasına Mevlüt Selami Yardım’ın adını vereceğiz” dedi.

 

Gecede, Akçaabat Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu öğrencilerinin Mevüt Selami Yardım için yazdıkları şiirlerin ardından törene katılan oğlu Erol Yardım’a babasının karakalem bir portresi hediye edildi.

 

Gecede Ayrıca Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü’nce eğitim öğretim döneminde çeşitli dallarda derece elde eden okullara ödülleri verildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler