Sarıtaş'ta Kitap Okuma Şöleni

Sarıtaş'ta Kitap Okuma Şöleni

Sarıtaş'ta Kitap Okuma Şöleni

 

Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi, Akçaabat Halk Kütüphanesi Müdürlüğü ve Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Gençler Okudukça Akçaabat Okur” sloganı ile hazırlanan ve yıl boyu 52 hafta sürecek olan programın 22.etkinliği Sarıtaş Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği 'Muci Muzaffer Aydın Çok Amaçlı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Proje kapsamında, Akçaabat Sarıtaş İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Akçaabat Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ali Baş yönetiminde, Vladimir Tumanov’un “Kraliçeyi Kurtarmak” adlı eserini okuyarak soru-cevaplı değerlendirmelerde bulundular.

Bu proje gençlere kitap okuma alışkanlığı, üst düzey düşünme, kendini ifade etme becerileri kazandırma, gençlerde bilgi birikimi oluşturma ve her birinin sosyalleşmesini sağlamak amacıyla Akçaabat’taki ortaöğretim okullarında gönüllü öğretmenler yardımıyla ve istekli öğrencilerin katılımıyla devam etmektedir.

Dernek Başkanı Coşkun Ekici yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Eğitim, sosyal ve kültürel içerikli etkinliklerimize hedeflerimiz doğrultusunda devam ediyoruz. Farkındalıkları geliştirip zengin bakış açısını kazandırmak istiyoruz. Kitap okumanın verdiği bu birlik ve beraberlik olgusunun artmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle Akçaabat Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ali Baş, İlçe Halk Kütüphane Müdürü Ergün Hancı, Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürü Ahmet Murat Baş, Sarıtaş İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Zeki Erçin ile değerli öğretmen ve öğrencilerine, Muhtarımız Salih Alşan, Cami İmamı Cafer Kuzik, mahallemiz katılımcılarına ve proje yürütme ekibinin saygı değer yöneticilerine katılım ve destekleri için teşekkür ederiz.”

okuma-senligi.jpgokuma-senligia.jpgokuma-senligi-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler