Saray Dünya'ya Açılıyor

Saray Dünya'ya Açılıyor

Trabzon’da temeli atılan ve Türkiye’nin markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Saray Grup İran ile protokol imzaladı.

Trabzon’da temeli atılan ve Türkiye’nin markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen  Saray Grup İran ile protokol imzaladı. 

İran’da ambargonun kalkmasının ardından hükümetin de o bölgedeki çalışmaları ve temasları iki ülke arasında ticareti olumlu bir şekilde ilerlemeye teşvik etti.  Ticari olarak Türkiye’den belki de ilk temas Trabzon’da kurulup Türkiye’nin birçok ilinde yayılan Saray Grup adına yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Haşim Ekici, Temel Baş,  ve yönetim kurulu üyeleri, İran Kültür ve Sanat Geliştirme Müdürü Mohammatreza Bahani ile İran’a değer katacak önemli protokolü serbest bölge olan Qesm adasında imzaladı. İmza törenine Serbest Bölge Başkan Yardımcısı Mesut Kerbaşçi’de katıldı. 

Saray Grup ile İran Kültür Bakanlığı Kültür ve Sanat Geliştirme Müdürlüğü ile imzalanan protokol göre İran Tahran’de iki yarı bölgede ve Qeshm Adası’nda kongre merkezi, sosyal tesis ve tatil köyü yapımını Saray Grup üstlenecek. İran’nın Tahran şehir merkezinde ve Tahran’a bağlı Ziba Bölgesi’nde kongre merkezi yapacak olan Saray Grup, Serbest bölge olan Qeshm Adasın’da inşasını tamamlamak ve işletmek üzere 170 dönüme tatil köyü projesini gerçekleştirecek.

saray-kofte-iran-anlasmasi.jpg

  TÜRKİYE KABINA SIĞMIYOR

Türkiye’nin büyüyen markası Saray olarak özellikle ambargonun kalktığı Komşumuz İran ile ticaret yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Saray Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Haşim Ekici ‘Türkiye artık kabına sağmayan, kendi kendine yetip dünyanın da belli ihtiyaçlarını karşılama noktasında vazife üstlenen bir bir ülke haline gelmiştir. İran’dan bize böyle bir teklif gelmişti, Türkler’e güveniyoruz dediler, kıymetli ortalarımız ile istişare yapıp buraya geldik.  Ve imzaları attık, Türkiye’nin adını burada yüceltecek, Saray Grup markasının kalitesini buraya yansıtacak Kültür Merkezi, Sosyal Tesis ve Tatil köylerini yaparak alnımızın atıyla buradaki işi tamamlayıp işleteceğiz.  Hem ülkemiz için hem de İran için hayırlı olmasını temenni ediyorum’ dedi. 

TÜRKİYE’Yİ SEVİYORUZ

  İran Kültür ve Sanat Geliştirme Müdürü Mohammatreza Bahani’de türkiye’den gelen Saray Grup heyetini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek ‘Türkler Türkiye’de artık standartları aştılar, turizm, kültür ve sosyal yatırımlarını hayranlıkla takip ediyoruz. İran’daki projelere de ilgi duymaları bizleri ziyadesiyle memnun etti. İmzaları attık, güzel işyeri hep birlikte başaracağız. Allah hayırlı eder inşallah’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler