Saka ve Bayram Akçaabat'tan Destek İstedi

Saka ve Bayram Akçaabat'tan Destek İstedi

Saka ve Bayram Akçaabat'tan Destek İstedi

Saadet Partisi Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Hasan Saka ve Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Tuğrul Gazi Bayram Akçaabat’ta ziyaretlerde bulundu.

Saadet Partisi Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Hasan Saka, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Tuğrul Gazi Bayram ve Belediye Meclis Üyesi Adayları birlikte Akçaabat’ta ziyaretlerde bulundu. Seçim çalışmalarına devam eden Bayram ve Saka Akçaabatlı vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Bayram ”Akçaabat’ta halkımızı, Esnafımızı ziyaret edip ilçemiz sorunları hakkında istişarelerde bulunmaya devam ediyoruz.”dedi.

akcaabat-saadet-partisi-hasan-saka.jpg

TRABZON’U MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ

Büyükşehir Adayı Hasan Saka, “Bu şehir için hayallerimiz olduğu için buradayız. Bu şehrin kaderinin değişmesine inandığımız için buradayız. Bu şehrin dinamikleri çok ihmal edildi. Sanatına, sanatçısına, eğitimine, sporuna, sporcusuna, kültürüne, turizmine yeterince sahip çıkılmadı. Çıkmak adına buradayız. Bu saydıklarımız bizim devrimizde altın çağını yaşayacak. Bu şehrin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bu şehri marka şehir yapmak adına buradayız. Marka şehir olmak adına her şeye sahibiz. Ama hiçbir çalışma bu zamana kadar yapılmadı. Önce altyapının tamamlanması gerekir. Marka şehir çağımızın bir gereğidir. Bir şehrin kalkınması için marka şehir bir gerekliliktir.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler