Pekşen'e Tepkiler Sürüyor

Pekşen'e Tepkiler Sürüyor

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Haluk Pekşen’e bir tepki de Türk Diyanet Vakıf-Sen Trabzon Şubesi’nden geldi.

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Haluk Pekşen’e bir tepki de Türk Diyanet Vakıf-Sen Trabzon Şubesi’nden geldi.

Şube Başkanı Ali Himmet İskenderoğlu imzasıyla yapılan açıklama şu şekilde “Türk Diyanet Vakıf-Sen Trabzon Şubesi olarak, imamlar hakkında yapmış olduğu talihsiz açıklamalardan dolayı Haluk Pekşen’i imamlardan ve camiamızdan özür dilemeye davet ediyoruz.

“Ak Parti her şeyi ele geçirdi, camileri de ele geçirdiler. Arkasında namaz kılma zorunda kaldığınız Caminin imamı aslında bir dakika sonra o partinin militanı gibi davranıyor” şeklinde açıklama yapan “Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Aday Adayı Haluk Pekşen’i açıklamasından dolayı şiddetle kınıyoruz.

Diyanet İşleri Başkanlığı çatısı altında görev yapan tüm görevliler ve din gönüllüsü kardeşlerimiz bütün siyasi görüşlere eşit mesafede ve bütün siyasi görüşünde üstündedir.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın çalışanları ülkemizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, 24 saat din hizmeti sunan, “Bayrak İnmesin Ezan Susmasın” diye mesai mefhumu gözetmeden, vatan ve millet aşkıyla çalışan din görevlilerimize asılsızca yapılan bu tür açıklamalarını esefle kınıyoruz. PEKŞEN’in yaptığı bu açıklamayı kasıtlı buluyor, yapmış olduğu bu olumsuz açıklamasından dolayı kendisini derhal camiamızdan özür dilemeye davet ediyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler