Parlayan'a Büyük Tpeki

Parlayan'a Büyük Tpeki

AKÇAABAT Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan’ın Mersin Plajı’ndaki düzenlemeyle ilgili ‘Oradaki pisliği temizledik’ şeklindeki sözlerine çadır sahiplerinden Erkan Akbulut’tan tepki geldi.

AKÇAABAT Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan’ın Mersin Plajı’ndaki düzenlemeyle ilgili ‘Oradaki pisliği temizledik’ şeklindeki sözlerine çadır sahiplerinden Erkan Akbulut’tan tepki geldi.

Çadırkent sakinleri adına açıklama Akbulut, “Parlayan’ın bu sözlerine karşı maddi manevi tüm tazminat haklarımızı avukatlar aracılığıyla saklı tutuyoruz.” dedi.

PARLAYAN’A ‘PARALELCİ BAŞKAN’ SUÇLAMASI

Akbulut, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün basında, Akçaabat Belediyesi paralelci başkan Yardımcısı Osman Parlayanın Mersin plajıyla ilgili açıklamalarını okuduk. Açıklamalarında “yıkım öncesi her türlü nahoş durumlar bölgede yaşanıyordu. Aklınızda gelebilecek her türlü pislik yapılıyordu orada, pis amaçlar için kullanılıyordu burası” diyerek çadır sakinleri üzerine yapışacak çok büyük iftira kampanyasının fitilini ateşlemiştir. Zira 79 ailelik çadır sakini içinde AKP’ye gönül vermiş azımsanmayacak bir grup var ki onlar dahi herkesin üstüne atılan bu iftirayı büyük bir şaşkınlıkla takip etti. Çadırlarını kendi elleriyle bölgeden kaldıran insanlar, teşekkür beklerken onurlarıyla, aile şereflerini beş paralık eden sözlerle karşılaşmaları sonucunda büyük şok yaşadılar. Sayın paralelci Osman Parlayan bu söylediklerini ispat etmezsen hepsini üstüne aldığını bilesin. Bu sözlerine karşı maddi manevi tüm tazminat haklarımızı avukatlar aracılığıyla saklı tutuyoruz. Bana gelen büyük bir infial var, daha önce söyledik burada doktor, mühendis, öğretmen, hemşire gibi toplumun farklı katmanlarından insanlar yaşıyor diye. Bunlar Mersin Belediyesi tarafından buraya kira karşılığı yerleştirilmiş içinde bulunduğumuz sonucun mağduru masum ailelerdir diye belirttik. Bu insanların paralelci Osman Parlayan’dan çok onurları, hassasiyetleri, şerefleri ve devlet sevgileri vardır. Bir Trabzonlu’yu polise askerle karşı karşıya getiren üst akıl yöneticileri henüz Trabzon’u tanımamış onun yapısını bilmeyen kara cahil yöneticilere bu insanlar kendi elleriyle yapılarını sökerek devlete bağlılıklarını göstermiş Trabzonluluk duruşunu öğretmişler. Plajı Trabzon halkına açtık demeleri bizi mutlu etmiştir. İnsanlara şirin görünmeye çalışan bu şovmen iki yıldır plaja gelen denize giren insanlara tuvaletlere su vermeyerek neyin hizmetini sunmuştur. Burada oluşan pislikten bahsediyorsa onun sorumlusu kendileri ve üstlendikleri belediye hizmet anlayışıdır. Son olarak bu paralelci derhal söylediklerini tekzip etsin. Etmezse 79 aile, eşi, çoluğu çocuğuyla kendilerini makamlarında gazeteciler eşliğinde ziyaret edip birinci ağızdan mantıklı bir açıklama bekleyeceklerdir. Bayram öncesi böyle bir olayla huzura çıkmak bizi ziyadesiyle üzmüş olup öncesinde tüm halkımızdan özür diliyorum ve herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler