Özel Öğrecilerden Ziyaret

Tut Elimden Öğretmenim’ Projesi kapsamında Akçaabat Atatürk İlköğretim okulu Öğrencileri, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret ettiler.

26952.jpg

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle sorumlu okul öğretmenleri ile özel öğrencilerin gerçekleştirdiği ziyarette; hafif ve orta düzeyli engelli öğrenciler ve destek eğitim grubu öğrencileri yer aldı.

‘Tut Elimden Öğretmenim’ projesi kapsamında özel öğrencilere mentörlük desteği ile eğitim öğretiminin desteklenmesi ve bu yolla öğrencilerin çok yönlü gelişimlerinin sağlanması, akademik ve sosyal becerilerinin artırılması hedefleniyor.

KALBİMİZİN YARISI ONLARIN

‘Tut Elimden Öğretmenim’ projesi kapsamında Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Bütün çocukların vatanımıza, milletimize ve toplumumuza faydalı bireyler olarak yetişmelerini, kendilerini gerçekleştirmiş bilgi ve becerilerinin farkında olan bireyler olmalarını arzu ediyoruz. Bizim kalbimizin yarısı özel çocuklarımız için atıyor. Onların, ileriki yaşantılarında, bağımsız, akademik eğitimlerini tamamlamış ve çok yönlü gelişimlerini sağlamış bireyler olmasını istiyoruz. Bu konuda öncelikle iş ailelere düşüyor. Ancak en büyük görev de okullara, öğretmenlere ve bizlere düşüyor. Öğretmenler olarak sizler okullarda gerekli desteği özveriyle veriyorsunuz. Bizler de Akçaabat Belediyesi olarak çocuklarımızın sosyalleşebileceği ortamlar sağlamaya ve sportif faaliyetleri gerçekleştirebilecekleri alanları onlar için uygun hale getirmeye gayret ediyoruz. Onlar bizim gözbebeğimiz; onlar bizim en kıymetlilerimiz. Tüm çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm bizlere güç veriyor, çalışma azmi veriyor. Özel çocuklarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun.” Dedi.

baskanin-ozel-ziyaretcileri.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler