Otizm Farkındalık Günü

Otizm Farkındalık Günü

İlçemiz Yıldızlı TOKİ İlkokulu “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü” nedeniyle bir etkinlik düzenledi.

           İlçemiz Yıldızlı TOKİ  İlkokulu “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü” nedeniyle bir etkinlik düzenledi. Otizm sınıfında düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Soner ŞENEL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÜÇÜNCÜ, Okul Müdür  Vekili Ömer Faruk Çakmak, Müdür Yardımcısı Hatice Özdemir, Özel Eğitim Öğretmenleri, Özel eğitim stajyerleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Otizm sınıfındaki öğrencilerin yaptıkları etkinliklerle “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü “ nedeniyle otizm panosu hazırlandı. Hazırlanan Otizm panosu okul girişine konularak bütün öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin panoları görmeleri sağlandı. Daha sonra Otizm sınıfına geçildi. Burada velilerin ve öğretmenlerin hazırladıkları açık büfeden bütün konuklara Yiyecek ve içecek ikram edildi.

   İlçe Kaymakamı Soner ŞENEL  “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık”   günü nedeniyle hazırlanan program için Yıldızlı TOKİ İlkokulu İdarecilerine ve Özel Eğitim öğretmenlerine teşekkür ederim. Bu çocuklarımız çok özel ve siz öğretmenlerin onların yetiştirilmesinde çok büyük emek ve fedakarlığınız var.Değerli  velilerimizde bu fedakarlığı görüyor ve öğretmenlerimizle bu çocuklarımızın yetiştirilmesinde ortak çalışma yapıyorlar.Bunu burada da gözlemliyorum.Bu çocuklarımıza yönelik hazırlanan özel programlarla,  çocuklarımızın toplumdaki diğer bireylerle aynı fırsatlara kavuşmasına neden olduğunuz için sizlere teşekkür ederim.Bu okulumuzda 3 özel eğitim sınıfımız var.Biraz önce hepsini tek tek gezdim ve yapılan çalışmalara bizzat şahit oldum.Yapılan bu fedakarca çalışmalar beni mutlu etti.Bu güzel etkinliğin hazırlanmasında emekleri olan özel eğitim öğretmenlerimize, okul yöneticilerine ve velilerimize teşekkür ederim" dedi.

               Etkinlik sonunda Özel Eğitim Öğretmenleri,  veliler, öğrenciler ve protokol toplu olarak fotoğraf çektirdi.

otizm.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler