Otel Binası Şekilleniyor

Otel Binası Şekilleniyor

Akçaabat Belediyesi’nin mülküne olan ve bir süre önce otel yapılmak üzere 29 Yıllığına kiralanan eski Tekel binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

 

Otel binasında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Otel Akçaabat’ımıza çok yakışacak” dedi.

Başkan Ekim, Akçaabat Belediyesi olarak turizme ayrı bir önem verdiklerini ve bunun da bir ayağının konaklama olduğunu dile getirdi. Akçaabat’ın turizmden en yüksek oranda faydalanması için üzerlerine düşeni yapmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Ekim “Akçaabat Belediyesi olarak turizme ayrı bir önem veriyoruz. Akçaabat tarihi ve turistik yerleri ile bölgenin çekim noktasıdır. Şimdi bunu konaklama alanında da ileri götürmeyi arzu ediyor ve buna yönelik adımlar atıyoruz. Bunlardan birisi de otel projemiz. Yap işlet devret modeli ile Akçaabat 90 yataklı ve 4 yıldızlı bir otel kazanmış olacak” dedi.

Firma görevlilerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Osman Nuri Ekim, otel inşaatının planlandığı şekilde ilerlediğini kaydetti.

akcaabat-sera-like-otel-insaati.jpg

akcaabat-sera-like-otel-insaati2.jpg

akcaabat-sera-like-otel-insaati1.jpg

akcaabat-sera-like-otel-insaati3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler