Operasyon Sürüyor.

Operasyon Sürüyor.

Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Ağustos ayından bu yana yürüttükleri çalışma sonucunda, başkalarının adına kredi kartı çıkarıp dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen bir grubun lideri olduğu öne sürülen İsmail K ( 41) yakalanarak cezaevine gönderildi.

 

           Akçaabat  Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Ağustos ayından bu yana yürüttükleri çalışma sonucunda, başkalarının adına kredi kartı çıkarıp dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen bir grubun lideri olduğu öne sürülen İsmail K ( 41) yakalanarak cezaevine gönderildi.

 

            Alınan bilgilere göre, sahte nüfus cüzdanı temin etmek ve başkalarının adına kredi kartı çıkarmak suretiyle nitelikli dolandırıcılık yaptıkları, ruhsatsız silah bulundurdukları ve resmi belgelerde sahtecilik yaptıkları ileri sürülen 12 kişiden bir süre önce 10 kişi yakalanmış adliyeye çıkartılmıştı. 3 kişinin tutuklandığı olayda çete lideri olduğu belirtilen İsmail K. aranıyordu. Jandarma ekiplerinin yaptığı amansız takip sonucu zanlı İsmail K.Da evinde yapılan bir baskın sonucu yakalandı.

            İsmail K çıkarıldığı Akçaabat adliyesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler