Olağan Genel Kurul

Olağan Genel Kurul

Akçaabatlılar Vakfı’nın olağan genel kurul toplantısı 7 Mart Pazar günü Vakıf Lokali’nde yapıldı.

20 kişi katıldı

116 kayıtlı üyesinden 20’sinin katılımı ile gerçekleştirilen genel kurul toplantısında yapılan seçimde Vakıf Başkanlığı görevine yeniden Oktay Sevim seçildi.

Borcu bulunmuyor

Zafer Akın’ın başkanlığında Ali Dinç ve Ülfet Sivrikaya’dan oluşan divan kurulunun görev yaptığı kongrede genel kurula hitap eden Başkan Oktay Sevim, borçlu bir şekilde devraldıkları vakfın şu anda borcu bulunmadığını ve bankada da parası olduğunu ifade etti.

Yardımlar sürecek

İki yıllık görev süreleri boyunca birçok etkinliğe imza attıklarını da belirten Başkan Sevim, 10 aileye maddi yardımda bulunduklarını, 10 ilköğretim okulu öğrencisinin de tüm masraflarını üstlendiklerini söyledi. Sevim, “Yardımlarımız bundan sonra da artarak sürecek.” dedi.

Göreve seçilenler

Gündemle ilgili maddelerin konuşulduğu ve tümünün oy birliğiyle ibra edildiği genel kurul-da son olarak yetkili organlarda görev yapacak üyelerin belirleneceği seçim yapıldı.

Tek liste ile gidilen seçimde Vakfın yetkili organlarında yer alacak isimler oy birliği ile seçildi.

Kurullar şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Oktay Sevim, Mustafa İnal, İsmail Hakkı Uzun, Haydar Özlü, Ali Dinç, Tevfik Fikret Kazancıoğlu, Mustafa Aydın (Asıl), Hüseyin Baki Eyüpoğlu, Osman Ekici, Muammer Ertuğrul, Hüsnü Sevim, Gürol Demir, Sebahattin Özkan, Ali Sinan Sivrikaya (Yedek).

Denetim Kurulu: Aydın Polatkan, Köksal Uçak Çilingir, Şakir Verep (Asıl), İbrahim Baş, Tahsin Kalaycı, Ali Topal (Yedek)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler