Okula Geçici Kabul

Okula Geçici Kabul

Yıldızlı İlköğretim Okulu'nda yaşanan teslim sorunu halledildi, kısa sürede eğitime başlanacak.

Akçaabat Yıldızlı Beldesi’nde yaptırılan 40 derslikli okulun geçici teslimi yapıldı, kısa sürede eğitime başlanacak.

 

            Akçaabat İlçesi Yıldızlı Beldesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan 40 derslikli ilköğretim okulunun geçici teslimi yapıldığı belirtili. Konu ile ilgili yetkililerden alınan bilgiye göre okuldaki ufak eksikler haricinde önemli bir eksiğin olmadığı, binanın geçici tesliminin yapılarak görevlilerce temizlik yapılmaya başlandığı ve en geç bir hafta içerisinde eğitim öğretime başlanacağı belirtildi.Konu ile ilgili AA muhabirine açıklama yapan ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse “Okulun geçici işgal ile kabulü yapıldı. Kısa süre içerisinde öğrencilerin bu okulda eğitim öğretime başlamalarını sağlayacağız” dedi.

           

            BÖLGENİN EN MODERN OKULU OLDU..

 

            TOKİ tarafından yaptırılan ve toplam inşaat alanının 2 bin m2 ve 40 derslikli olduğu belirtilen okulda çok modern yapılmış spor salonu da yer alıyor. Her türlü detayın planlandığı okulda okul öncesi eğitim yapılmış özel sınıflar da yer alıyor. Bölgenin en büyük okulu olduğu belirtilen okulun inşaatı 11 ayda tamamlandığı belirtildi.

           

            SÖĞTÜLÜ İLKÖĞRETİM’E KISA VADELİ ÇÖZÜM.

 

Öte yandan Söğütlü beldesinde bulunan Söğütlü İlköğretim Okulu binasında yapılan etüt çalışmalarında binanın güçlendirilmesine karar verilmesinin ardında okul Söğütlü Anadolu Turizm ve otelcilik Meslek Lisesi’nin bir kısmında eğitim öğretime devam edeceği belirtildi. Söğütlü İlköğretim Okulundaki malzemeler yeni okula taşınmaya başladı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler