Offroad İlk Ayağı Akçaabat'ta Başladı

Offroad İlk Ayağı Akçaabat'ta Başladı

Offroad İlk Ayağı Akçaabat'ta Başladı

AKÇAABAT’TA OFFROAD YARIŞLARI BAŞLADI

Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası Trabzon 4. Ayak Yarışları Akçaabat’ta başladı.

Trabzon Otomobil ve Motor Sporları Kulübü, PETLAS 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. ayak yarışlarının ilk ayağı Akçaabat Hıdırnebi Yaylası, Acısu Balıklı Yaylası Mevkiinde oluşturulan 10.5 km uzunluğundaki parkurda yapıldı.  Türkiye’den beş farklı ilden, İtalya ve İran’dan toplam 36 araç ve 72 sporcunun katıldığı yarışlarda heyecan doruklarda yaşandı.

Düzenlenen yarışlara Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon İl Jandarma Komutanı Albay Adem Şen, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve çok sayıda Offroad tutkunu vatandaş katıldı.

Offroad yarışları ile ilgili düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “ Akçaabat’ımız turizmin her alanında cazibe merkezi olarak bölgemizde hatta Ülkemizde adından sıkça söz ettirmektedir. Kültürel turizmden spor turizmine kadar her alanda ulusal ve uluslararası organizasyonlar düzenleyerek veya düzenlenen organizasyonlara belediye olarak destek vererek İlçemizin turizm açsından gelişmesine ve ilçemizin tanıtımına katkı sağlıyoruz. Bugün başlayan Offroad yarışlarında çeşitli illerden hatta yurt dışından sporcular ilçemize geldi. Onların yanında yine çeşitli illerden Offroad tutkunları ilçemize akın etti. Bu vesileyle ilçemize gelen herkesi Akçaabat’ımıza yakışır şekilde misafir edip memnun bir şekilde uğurlamak arzusundayız. Böylesine büyük, uluslararası bir organizasyonun bizim ev sahipliğimizde Akçaabat’ımızda yapılıyor olmasının mutluluğu ve heyecanını yaşadığımı ifade ederek emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor; tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Trabzon Otomobil ve Motor Sporları Kulübü, PETLAS 2022 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. ayak yarışlarının ikinci ayağı 7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 10:00 da Akçaabat Yaylacık Sahilinde yapılacak.

haber-3.jpg

haber-1.jpg

haber-5.jpg

haber-6.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler