Off-Road Nefes Kesti

Off-Road Nefes Kesti

Türkiye Off-Road Şampiyonası, Karadeniz'in zorlu yaylalarında izleyenlerin ilgisiyle izlendi.

.

Aakçaabat Hıdırnebi Yaylası Acısu Balıklı mevkiinde düzenlenen Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. ayağı dün başlayan mukavemet yarışlarının ardından bugün de seyirci etabı devam etti.

Yüksek donanımlı 18 Off-Road aracının katıldığı yarışlarda hız, adrenalin, mukavemet ve pilotajlık ön plana çıktı. Acısu Balıklı Yaylası'ndaki Liva düzlük mevkiinde start verilen yarışlarda Off-Road araçlarının mücadelesi izleyenleri büyüledi. Farklı illerden 3 ayrı sınıfta 18 araç ve 36 sporcunun katıldığı organizasyonda İtalya'dan Guiseppe Simune Agazzi-Uğur Gümüş ekibi de mücadele etti.

Yarışlar öncesi konuşan Türkiye Off-Road Şampiyonası klasman lideri Bekir Başkal, " Trabzon'a geldik, sezonun 5.yarışı bu. Şampiyonluğumuz için de çok önemli bir etap. Sorunsuz gidiyoruz. Eğer böyle devam edersek puan açısından iyi bir noktaya çıkmış olacağız. Bir yarış kaldı o da Kahramanmaraş'ta. Ama biz burada 2. ya da 3. olduğumuz durumda şampiyonluğu puan açısından garantilemiş ve rahatlamış oluyoruz. Böyle keyifli bir yerde ve doğanın içerisinde Trabzon'da sert koşullarda yarışıyoruz." dedi.

hidirnebi-yaylasi-off-road.jpg

akcaabat-off-road-yarislari.jpg

akcaabat-off-road-yarislari1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler