O Proje İhale Yapılıyor

O Proje İhale Yapılıyor

Başkan Ekim'den Yaylacık- Söğütlü- Yıldızlı yürüyüş ve bisiklet yolu açıklaması.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Avrupa birliği finanse edeceği Yaylacık- Söğütlü- Yıldızlı yürüyüş ve bisiklet yolunun ihalesinin nisan ayı içinde sözleşmesinin ise haziran ayında imzalanacağını açıkladı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Avrupa Birliği finansmanıyla şehirde bir projenin daha hayat bulacağını bildirdi. Projenin turizme de katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Ekim, “Bu dönemde altyapısını gerçekleştirdiğimiz Yaylacık- Söğütlü- Yıldızlı yürüyüş ve bisiklet yolunun ihalesi nisan ayı içinde gerçekleşecek. Sözleşmesi haziran ayı içinde yapılacak.

Bu Avrupa Birliği tarafından finanse edilen bir işimizdir. Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa yapmış olduğumuz bir işimizdir. Bu proje şehrin önemli sorunlarını, özellikle imar uygulamaları neticesinde şehrin içerisindeki yeşil alan ihtiyacının verilememesinden kaynaklı hususların günümüz şartlarında daha güzel sunulmasını sağlıyor.

Şehrin turizmine de katkı sağlayacak. Şehrin daha fazla sosyalleşmesine, evdeki hanımefendilerin çocuğu ile daha güzel ortamlarda vakitlerini geçirebileceği olanak sağlıyor.” açıklamasında bulundu.

RAYLI SİSTEMİN BİR ŞEKİLDE AKÇAABAT’A GELMESİNİ ARZU EDİYORUZ

Akçaabat’a hafif raylı sistemin gelmesini arzu ettiklerini de dile getiren Başkan Ekim, “Bu dönem raylı sistemin bir şekilde Akçaabat’a gelmesini arzu ediyoruz. Birinci etabı, şehir hastanesi ve meydandır. İkinci etabı şehir hastanesi ve Akçaabat. En azından bu dönem uygulama projelerinin hayat bulması gerekir. Bunlar hayat bulduğunda ihalesi bir şekilde gerçekleşir ve ilerler.” açıklamasında bulundu.

avrupa-birligi-finanse-edecegi-yaylacik-sogutlu-yildizli-yuruyus-ve-bisiklet-yolunun-ihalesinin-nisan-ayi-icinde-sozlesmesinin-ise-haziran-ayinda-imzalanacagini-acikladi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Haberler