Nihat Usta Türkiye Üçüncüsü

Nihat Usta Türkiye Üçüncüsü

Nihat Usta Türkiye'nin En İyi 3, Yol Lokantası Seçildi

Nihat Usta Türkiye Üçüncüsü

Hürriyet Gazetesi’nin gurme, yemek yazarı, televizyon programcısı, gazeteci ve bloggerlardan oluşan büyük jürisinin “Türkiye’nin En İyi 10 Yol Lokantası”nı belirlemek için yaptığı değerlendirmede Nihat Usta Köfte Salonu’nu üçüncü sırada gösterdi.

Gurme, yemek yazarı, tv programcısı, gazeteci ve bloggerlar’dan oluşan büyük jüri yaptığı değerlendirmede Köfteci Yusuf /Bursa ve Yörsan / Balıkesir’in ardından Nihat Usta’ya üçüncü sırada yer verdi.

Mehmet Yaşin (Gurme ve gazeteci), Figen Batur (Gazeteci ve yazar), Aynur Tartan (TV Programcısı ve yazar), Erdal İpekeşen (Gazeteci), Şemsa Denizsel (Kantin Lokantası'nın sahibi), Ufuk Kaan Altın (Gurme ve gazeteci), Serkan Ocak (Hürriyet Seyahat Yayın Yönetmeni), Hülya Ekşigil (Yemek yazarı), Salih Seçkin Sevinç (Yemek blogger'ı)

nihat-usta-akcaabat.jpg

Türkiye’de önemli lokantaları geride bırakmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Nihat Aydın “Akçaabatlı bir lokantanın Türkiye’de en önemli gurme, yemek yazarı, televizyon programcısı, gazeteci ve bloggerlardan oluşan kurulun bizi seçmesi memnuniyet vericidir. Bu Trabzon’un, Akçaabat’ın bi gururudur”  dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler