Nadir'den Şahin'e Tepki

Nadir'den Şahin'e Tepki

Nadir, Şahin’in sözlerini akıl tutulması olarak nitelendirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Erhan Nadir, CHP’li Turgay Şahin’in ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olaylarını Ermeni Soykırımı olarak tanımlamasının AK Parti’ye can suyu olduğu yönündeki sözlerine tepki gösterdi. Nadir, Şahin’in sözlerini akıl tutulması olarak nitelendirdi.

AKIL TUTULMASI

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi GHP Grup Başkan Vekili Şahin’in 1915 olaylarını ABD’nin Ermeni soykırımı olarak tanımasının ardından “Okyanus ötesi yine yapacağını yaptı 40 yıl aradan sonra yine soykırım diyerek iktidara can suyu oldu ve kötü ekonomik gidişatın, intiharlara neden olan işsizliğin, Merkez Bankasının kayıp 128 milyar dolarının, bakanlar ile fotoğraf çektirip vatandaşı 2 milyar dolar dolandırıp kaçan kripto paracının, lüks aracının içersinde pudra şekeri çeken AKP genel merkez çalışanının, bakanlığına dezenfektan satan Ticaret Bakanının, belediyeler üzerinden gri pasaport vererek insan kaçakçılığı yapanların, kayıp atların, tüm yolsuzlukların üzerini örttürüp muhalefeti susturdu. ABD başkanı Biden'e cevap veremeyenler, geçmişte Türkiye-Ermenistan milli maçında stada Türk ve Azerbaycan bayrağı sokmayanlar her zaman yaptığı gibi bugünde beceriksizliklerinin faturasını yine muhalefete kesmeye kalktı. Artık bu modası geçmiş taktik ve yalanlara kimse inanmıyor.” paylaşımında bulunmuştu. Şahin’in sözlerine tepki gösteren Nadir, yazılanları akıl tutulması olarak yorumladı. Nadir, “Büyükşehir Meclisi’nde Trabzon halkımızın teveccühüyle görev alan mevkidaşım, ABD Başkanı Biden’in 1915 olaylarını soykırım olarak nitelemesinin AK Parti’ye can suyu olacağını değerlendirmiş. Bu garabetin ilimiz yerel siyasetinden gelmiş olması hayli üzüntü vericidir, esefle karşıladık. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni zora sokacak, zan altında bırakacak Dünya kamuoyu önünde itibarsızlaştırma çabasından AK Parti Hükümetinin nemalanacağını savunmak, can suyu olacak ithamında bulunmak tek kelimeyle akıl tutulmasıdır. Bu kin dolu söylemin ilimiz yerel siyaset çevresinde üretilmiş olmasına da yazık, yazık, yazık.” ifadelerini kulandı.

BU İTAMLAR FAYDA KİMSEYE SAĞLAMAZ

Nadir, Türkiye Cumhuriyetinin kimsenin can suyuna ihtiyacı yoktur diyerek, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak bizim kimsenin can suyuna ihtiyacımız yoktur, Allah’ın izniyle biz bize yeteriz. Elin Başkanını eleştirecek yerde AK Parti iktidarına böyle ithamlarda bulunmak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak hiç kimseye fayda sağlamaz aksine ülkemize zarar da verir. AK Partimizin bugüne kadar vermediği hesabı olmadığı gibi veremeyeceği hesabı da yoktur. Bu sıralar da feraset sahibi halkımızın farkında olduğu üzere malum zihniyetlerin de esiri ve tesiri altındaki partinizin yalanlarıyla insanımızın zehirlenmemesi için hassasiyet göstererek doğruyla iştigal etmek üzere mesai sarfetmekteyiz. Gönül ister ki maddi manevi bütün coğrafyamızın her bir ferdi ile topyekûn Türk’ü indirmeye çalışanların hakkında gelelim. Heyhat. Hamur aynı hamur, garp cephesindeyse değişen bir şey yok.” cümlelerini kurdu.

 YAZIK Kİ NE YAZIK Türkiye’nin sorununun milli muhalefet anlayışının olmaması olarak gördüğünü söyleyen Nadir, CHP’nin 1915 olayları için Ermenilere destek veren İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na tepki göstermesi gerektiğini belirtti. Nadir, “Muhalefeti susturdular, diyor. Bu mudur susturulmuş muhalefet? Bakın siz zaten can suyunuzu hep dışarıdan alıyorsunuz; ABD ile aranız bozulur, can suyunuz kesilir diye ise korkunuz o başka, bildiğinizi ardınıza koymayın? Sizi bulacak olanlar bellidir. Türkiye’mizin sorunu milli muhalefet anlayışının olmayışıdır. Mevla sizi başımızdan hiç eksik etmesin. Muhalefeti sizler temsil ettiğiniz sürece, kibriniz tavan yaptığı, halkımıza üstten baktığınız sürece canınız da bellidir suyunuz da. Hedef şaşırtmada ise elinize su döken bulunmaz. Tıpkı ‘yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali…’ Soykırım çamurunu Yüce Türk Milletine çalmaktan zerre taviz vermeyen İl Başkanınızı “Atatürk’ün Partisi”nde halen barındıran aymazlığınız, aynı iftirayı pervasızca atabilen sözde ittifakınızın adeta dümenine oturttuğunuz HDP’yle sevdanıza at gözlüğü takarak bakan sizler; tabii ki okyanus ötesinden, yeni bir kirli ittifak sayfası açtığınız gün gibi aşikâr olan ABD Başkanı’nın her şartta sizi ve zihniyetinizdeki muhalif unsurları desteklemeyi adeta görev bellediklerini açıkça ifade eden söz ve anlaşılıyor ki eylemlerini göremiyor, görmekten imtina ediyorsunuz. Ancak AK Parti iktidarlarıyla kendini bulan halkımız ise aldatılmayacağını her defasında sizlerin suratına tokat gibi çarpıyor. Yazık ki ne yazık.” şeklinde konuşarak Şahin’in sözlerine tepkisini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler