Mumcu’dan Akçaabat Ziyareti

Mumcu’dan Akçaabat Ziyareti

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Akçaabat Yönetimini Ziyaret Etti.

Mumcu’dan Akçaabat Ziyareti

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, partinin ilçe yönetimlerini ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün Düzköy ve Akçaabat ilçe yönetimlerini ziyaret eden Mumcu, partinin eski milletvekili merhum Mustafa Cumur’un mezarını da ziyaret ederek dua yaptı.

AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Mumcu’yu Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve partililer karşıladı.

İl Başkanı Sezgin Mumcu ziyarette yaptığı konuşmada “Akçaabat’ta evime geldim.  Akçaabat teşkilat her zaman coşkulu ve her zaman hazır olmuştur. Akçaabat, Trabzonumuz'un gözde şehridir. Kültürüyle, turizmiyle buram buram memleket kokan Akçaabatımız'dan 2023'e selam verdik.  Samimiyet, coşku ve heyecanla gümbür gümbür geliyoruz. Bütün teşkilat mensuplarımıza katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

ak-parti-il-baskani-mumcu-akcaabat-ziyaret.jpgak-parti-il-baskani-mumcu-akcaabat-ziyaret-etti.jpgak-parti-il-baskani-sezgin-mumcuya-sebat-genclik-formasi.jpg

sezgin-mumcu-mustfa-cumur-mezarina-ziyaret.jpg
AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Düzköy  Belediye Başkanı Yılmaz Ankara ve İlçe Başkanı Şenol Akpınar ile birlikte Mustafa Cumur'un mezarını ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler