Muhtarlar Emniyette

Muhtarlar Emniyette

Akçaabat Emniyet Müdürlüğü’nde muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıda ilçenin asayiş durumu masaya yatırıldı.

Akçaabat Emniyet Müdürlüğü’nde muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıda ilçenin asayiş durumu masaya yatırıldı.

Emniyet Müdürü Abdurrahman Tosun’un makamında gerçekleştirilen, Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli’nın başkanlığındaki mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda ilçenin huzur ve asayişi için yapılan çalışmalar değerlendirildi; yapılması gereken çalışmalar hak-kında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Abdurrahman Tosun, Akçaabat’ın asayişini temin noktasında muhtarlarla kurulan diyalogun olumlu sonuçlarını aldıklarını ve  Akçaabat’ın suç oranının her geçen gün biraz daha düştüğünü vurguladı. Vatandaşlarla aralarında köprü kuran muhtarların üstlendikleri bu görevi layıkıyla yerine getirdiklerini belirten Müdür Tosun,  katkılarından ötürü tüm muhtarlara teşekkür etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli de Akçaabat’ın huzur ve asayiş durumunun kendilerini de mutlu ettiğini, bazı münferit olaylar haricinde ilçenin bu konuda sorunsuz bir ilçe olduğunu belirterek, “Bunda Emniyet Müdürlüğümüz’ün tüm mensuplarının katkısı var. Biz de bu katkıyı sağlayanların her zaman destekçisiyiz” dedi

Toplantıda Çolaklı Muhtarı Selim Aydın, Dürbinar Muhtarı Veysel Sivrikaya, Kayalar Muhtarı Ahmet Çakır, Nefsipulathane Muhtarı Musa Baytar, Sarıtaş Muhtarı Ahmet Ali Şen, Yenimahalle Muhtarı İsmail Markal’ın yanı sıra Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Söğütlü Fatih Mahallesi Muhtarı Selahattin Demir ve Akçakale Zeytinlik Muhtarı Harun Kandemir hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler