Muhtarlar Ağırlandı

Muhtarlar Ağırlandı

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Akçaabatlı muhtarlarla bir araya geldi.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Akçaabatlı muhtarlarla bir araya geldi.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut tarafından organize edilen ve Saray Restaurant’a bir araya gelen muhtarlar buluşmasına, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Hotoman, kooperatif yönetimi ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabatlı muhtarlar arasında güzel bir birliktelik oluştuğunu ve bu birliktelikten mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Ekim, muhtarlık müessesesinin önemli bir görev üstlendiğini ve mahallelerdeki devletin temsilcileri olarak muhtarlara önemli görevler düştüğünü dile getirdi.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi  Başkanı İsmail Bulut ise, Akçaabat’ta var olan 2 derneğin tek çatı altında birleşmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek “Muhtarlarımızın bir olması bizleri memnun etmiştir. Daha önceden muhtarlarımıza birleşmeleri için birçok kez arabulucu olmaya çalışmıştık. Bunu başardık. Bundan sonra daha güçlü bir Akçaabat olacağına inanıyorum. Tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Hotoman ise muhtarların ağırlanmasında ev sahibi olarak Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ve yönetimine teşekkür ederek, yeni dönemde daha güzel işler yapacaklarını ifade etti.

akcaabat-muhtarlar-denrgi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler