Mısır'dan Eleştiri

Mısır'dan Eleştiri

İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Mısır’dan Akçaabat Belediyesi’ne eleştiri...

 

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Akçaabat Belediyesi’nin ilçemizin yüksek kesim mahallelerini ihmal ettiğini, yaptığı yatırımlarda ise uyarılara dikkate almadığından kârdan çok zarar meydana getirdiğini söyledi.

Derecik Mahallesi’ndeki kanalizasyon atık deposunun yapılan bu işlere örnek teşkil ettiğini belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Mısır, yerleşim yerlerinin tam ortasında olan çocuk oyun alanındaki kanalizasyon atık deposunun tehlike saçtığını söyledi.

İlçe Başkanı Mısır, açıklamasında şunları söyledi:

Daha önce Derecik Dayanışma Derneği tarafından yapılan bu deponun kaldırılması talebi geri çevrilmişti. Sonrasında Meclis Üyelerimizin gündeme getirmesine rağmen herhangi bir işlem yapılmamıştır. Geçen yıllarda taşarak yan taraftaki evlere zarar veren bu şaheser depo oyun alanının ortasında dururken çocuklarımızı nasıl koruyacağız? Boğucu metan gazı içeren bu deponun olduğu yerde çocukların güvenliğini nasıl sağlayabiliriz? Yetkilileri tekrar göreve   çağırıyoruz ve yapılan bu hatanın düzeltildikten sonra çocuk oyun alanının yeniden yapılmasının daha doğru olacağını belirtmek istiyoruz.”

Bu çocuk parkının içerisinde yüksek gerilim hattı direğinin de bulunmasının ayrı bir tehlikeye sebebiyet verdiğini belirten Başkan Mısır, yine aynı mevkide yeni yapılmış dere ıslah çalışmalarından sonra hiç bir alt yapısı olmayan duvarın çökmesinin yapılan imalatların yetersiz ve denetimsiz olduğunu gözler önüne serdiğini ifade etti.

derecik-cocuk-parki.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler