MHP’den Akçaabat’a Çıkarma

MHP’den Akçaabat’a Çıkarma

MHP’den Akçaabat’a Çıkarma

 

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Yönetimi Akçaabat’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyaretlerde Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik ve yönetimi de yer aldı.

Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar  Kredi kefalet Kooperatifi başkanı İsmail Bulut,  Akçaabat Şoförler ve otomobilciler Odası başkanı Ali Şentürk’ü ziyaret eden partililer, Akçaabat’tan kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade ettiler.

Ziyarete MHP Çelik Teşekkür etti.

Akçaabat Belediye Meclis Üyelerinin de yer aldığı Akçaabat ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan MHP Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik, ziyaretlerin birlik ve beraberlik için önemli olduğunu vurguladı. Başkan Çelik “İl Başkanımız Bekir Sıtkı Tarım ve yönetim kurulu üyelerimiz ile Akçaabat’ta Kamu kurumları, STK  ve Cumhur ittifakımızın ortağı AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığını ziyaret ettik. Ziyaretlerde bize gösterilen ilgi alaka için teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerin milli birlik ve beraberlik için önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

mhp-akcaabat-ziayreti.jpg

ak-parti-akcaabat-ziayreti.jpg

akcaabat-esnaf.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler