MHP Çelik İle Devam Mı?

MHP Çelik İle Devam Mı?

İl Başkanı Tarım, Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik'in görevi bırakacağı şeklindeki haberleri yalanladı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Akçaabat ilçe başkanının görevden alınacağı iddialarını yalanladı. Başkan Tarım’ın yaptığı açıklamayı aynen yayınlıyoruz.

Medyadan Gelen Yoğun Telefon Trafiği üzerine bu yazı zaruri olmuştur.

Trabzon'da Milliyetçi Hareket Partisi 2023'e kilitlenmiş, Cumhur ittifakının başarılı olması adına her şeyi yapmaktadır. İçerden ya da dışarıdan fitne sokmaya çalışanlara sözümüz olsun ki; buradan hiç birinize iş çıkmaz. Hiç olmadığından çok daha mükemmel bir ahenk içersinde, saygın ve davamıza zarar vermeden karakterin ve şahsiyetin tarifi olmakla meşgulüz.

Akçaabat ile ilgili tasarruflarımız vardır ve teşkilatımız açısından hiç bir mahsuru yoktur. Hakkında hiç bir dedikodusu bulunmayan, partimizi rencide edecek bizleri utandıracak hiç bir eylemi olmayan bir ilçe başkanımız şu anda mevcut görevdedir. İlçe Başkanımız  Adem Çelik, ticari hayatında çok kutsal bir görev üslenmiş, takdire şayan bir iş kurmuş, kısacası özürlü ve sakat çocuklarımıza hizmet etmek gibi ağır bir sorumluluk altına girmiştir. Bu sözlerimizin hiç birisi siyasi söylem değildir. Bu ağır mesleğin sonucunda 2023 seçimlerine Akçaabat gibi Trabzon'umuzun çok önemli bir ilçesini taşıyıp taşıyamaması konusunda hareketlenmeler olmuştur ve bizler sadece bu çalışmaların içersindeyiz. 5000 şehidimizin mirası üzerinde oturan biz teşkilat mensupları olarak içerden kimsenin yıkmasına, dışarıdan hiç kimsenin olmamış işler yaratmasına müsaade etmeyeceğiz. Gücümüzü ve kudretimizi Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’den almaktayız. Ben hiç bir zaman tehdit dili kullanmam, yapabileceklerimi söylerim. Yanlış bulvarlara giren teşkilat mensubumuz ya da üyemiz olursa çalıştıramamaktan gurur duyduğumuz disiplin kurulumuz çalışır ve işini de en güzel biçimde yapar. Şayet teşkilat dışından olursa da Cumhurbaşkanımızın bir gece ansızın gelebiliriz sözü üzerine diyoruz ki; bir gündüz ansızın karşınızda

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler