Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Mezuniyet Töreni Düzenlendi

İlçemiz Akçaabat'ın Darıca Beldesindeki Diyanet Eğitim Merkezinde Mezuniyet Töreni Düzenlendi.

Merkezin konferans salonundaki törene Trabzon Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Akçaabat Belediye Başkanvekili Osman Parlayan, Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Trabzon Müftüsü Veysel Çakı, din görevlileri ve davetliler katıldı.

 

Merkez müdürü Zeki Yavuzyılmaz, törende yaptığı konuşmada, son yıllarda gelişen ve değişen şartların, hizmet içi eğitim faaliyetlerini nicelik ve nitelik yönünden önemli kıldığını belirterek, 'Özellikle günümüzde bilgili ve donanımlı din görevlilerine ihtiyaç fazladır. Şahsi öğrenmenin yanında kurumsal öğrenme de önem arz etmekte ve eğitim merkezlerinin sayısı da gün geçtikçe artmaktadır' dedi.

 

 

 

 

 

Mezunlara seslenen Yavuzyılmaz, 'Sizler İlahiyat Fakültesi mezunu olmanıza rağmen, mevcut durumunuzla yetinmediniz. 30 aylık sıkı bir çalışma programına talip oldunuz ve başardınız. Ülkemizin çeşitli yerlerinde ve çeşitli makamlarında görev yapacaksınız. Edindiğiniz bilgi ve tecrübeyi iyi anlayıp doğru yorumlayarak, vatanın birlik ve beraberliğinin sağlanmasında, huzur ve barışta çok önemli katkılarınız olacağına inancım tamdır' diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından merkezde öğrenim gören kursiyerlerden oluşan koro, ilahiler okudu.

 

Programın sonunda mezun olan kursiyerlere mezuniyet belgeleri ve çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler