Metin Alper'e Ziyaret

Metin Alper'e Ziyaret

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli, İl Emniyet Müdürü Metin Alper’i ziyaret etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli, İl Emniyet Müdürü Metin Alper’i ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Akçaabat’ın aktif sosyal kurumları başında gelen Türkiye Muhtarlar Derneği, kamu kurumlarına ziyaretlerine devam ediyor. Daha önce birçok kuruma ziyaret gerçekleştirilen Dernek Başkanı Eyüp Gedikli ve yönetim kurulu üyeleri, son dönemde adında sıkça söz ettiren Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper’i makamında ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaret ile ilgili Başkan Eyüp Gedikli yaptığı açıklamada “Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi olarak bu hafta içerisinde daha önceden randevuda bulunduğumuz İl Emniyet Müdürümüz Sayın Metin Alper'i makamında ziyaret ettik. Bu ayın ilk haftasında da il jandarma komutanımızı ziyaret etmiştik. Bu hafta çarşamba günüde il Emniyet Müdürümüzü ziyarette bulunarak bu güne kadar ilimize güzel ve başarılı hizmetlerde bulunan sayın Metin Alper müdürümüze bir plaket verdik ve başarılarının devamını temenni ettik. Pandemi dolayısıyla sınırlı sayıda katılım da bulunmak zorunda olduğumuzdan, buna rağmen katılan ve katılamayan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Trabzon ilimizin Türkiye Genelinde en az olayların olduğu iller arasında birinci sırada olduğunu belirtti. Sayın Metin Alper’e bu yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettik. Biz ülkemizi ilimize ve ilçemize hizmet eden bu uğurda görevini layıkıyla yerine getiren herkese teşekkür ederiz. Sayın İl Emniyet Müdürümüz Metin Alper 10 gün içerisinde iade-i ziyaret için bizleri ziyarette bulunacağını söyledi. Biz de ilçemizde sayın İl Emniyet Müdürümüz Metin Alper'i ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirttik. Yaptığımız bu ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade eden sayın Metin Alper bizlere teşekkür etti. Bu ay içerisinde gerçekleştirmiş olduğumuz ilki İl Jandarma Komutanlığı ziyaret programının ikincisi İl Emniyet Müdürlüğü Programı bu iki teşkilatımızın Özel Kalem Müdürlerine teşekkür eder başarılarının devamını diler saygılar sunarım. Biz bugüne kadar yaptığımız programlarda emeği ve katkısı olan üyelerimize teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim. Biz işimizi en güzel şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Bize bu imkanları sağlayan başta üyelerimiz, kurum amirlerimize de teşekkür eder başarılar dileriz” dedi.

metin-alpere-muhtarlardan-ziyaret.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler