Meclis Üyesi İsyan Etti "Kayabaşı neden Açılmıyor"

Meclis Üyesi İsyan Etti "Kayabaşı neden Açılmıyor"

Meclis Üyesi İsyan Etti "Kayabaşı neden Açılmıyor"

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Kayabaşı Yaylası ile Düzköy, Akçaabat ve Maçka ilçelerinin bağlantılarının kar nedeniyle haftalardır kapalı kalması vatandaşı çileden çıkardı. Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yol ağında olan ve bakımı yapılmadığı için zaman zaman çeşitli sorunların da olduğu yayla yolu bu kez kar engeline takıldı. Akçaabat’a bağlı Işıklar Mahallesi’nin bir kısmını da ihtiva eden yol aynı zamanda bazı iş yeri, ikamet ve turistik tesislerin de yolu olarak kullanılıyor.

SADECE NOT ALINIYOR

Konuya tepki gösteren isimlerden MHP Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Melikşah Atasoy “Işıklar’ın yayla yolunu niye açmıyorsunuz? Kimi aradıysam çözüme kavuşturamadık. Sadece not alınıyor ama sonuç yok. Buradaki vatandaşlar cezalandırılıyor mu? Halen daha Kayabaşının resmiyette yayla olmadığını, ruhsatlı iş yerleri ve evlerin olduğunu, ikametgâhların olduğunu söylüyoruz. Kimi aradıysam bu yol açılmadı.” dedi.

VATANDAŞLAR DA KATILDI

Atasoy'un sosyal medyadan gösterdiği isyana yorumlarıyla katılan yöre vatandaşları görüşlerini dile getirdi. Ali Odabaşı: “Kayabaşı’nın açılması Allah’a kalmış, bakan yok. Hiç bir şey yok, yolumuz hâlâ neden kapalı anlamakta zorluk çekiliyor, elektrikler yok.” Mehmet Ali Bayram: “Üzülme paşam se elinden geleni yaptın zaten yağdıran açacak yolu biraz daha sabır 1 aya erir zaten tüm yetkililere selamlar 1 ay daha beklesinler Allah büyük.” İlhan Atasoy: “Valiliğe sadece kayabaşımı bağlı yolu sürekli açılan yaylalar var, Karadeniz bölgesinde sürekli kaybeden Trabzon, Trabzon da sürekli kaybeden Akçaabat, Akçaabat ta sürekli gerileyen ve kaybeden bir Işıklar var maalesef.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler