Meclis Toplantıları Başladı

Meclis Toplantıları Başladı

Akçaabat Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantıları başladı.

 

Akçaabat belediyesi Hasan Saka Toplantı Salonu’nda Başkan Osman Nuri Ekim Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda özellikle imar planı ile ilgili maddeler görüşüldü.

Toplantı öncesinde konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, son dönemde yapılan çalışmalar ile ilgili meclise bilgi verdi.  İsrail’in yaptığı zulmü de kınayan Başkan Ekim “İsrail'in ilk kıblemiz Mescid-i Aakcaabat-belediyesi-imar.jpgksa'ya yapmış olduğu saldırılar Filistin'e yönelik yapmış olduğu saldırıları,  buradan kendim meclisimizin adına Akçaabat belediyesi adına şiddetle kınıyoruz bu koşullarda geçmişte olduğu gibi de bu konuda üzerinde dünya bir tarafa biz bir tarafı olsak da mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu konuda ayrıca bir açıklama yapacağız” dedi.

Başkan Ekim Ankara’ya bir takım ziyaretler yaptıklarını ve bu ziyaretlerde Akçaabat için proje görüşmeleri yaptıklarını ifade etti. Başkan Ekim “Bu arada Ankara’ya ziyaretimiz oldu.  Ankara ziyaretimizde İç İşleri Bakanlığı,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,  Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Gençlik Spor ve Ulaştırma Bakanlığı ile görüşmelerimiz oldu. Görüşmeler Akçaabat’ta yapılmasına başlanacak spor tesisleri ile alakalı,  ulaşım ile ilgili hususlar, hem de sayın İçişleri bakanımızın bize vermiş olduğu desteklerden ötürü kendisine teşekkür amaçlı gitmiştik. Akçaabat Fatih Parkı’nın finansmanı ile ilgili bir de yine aynı şekilde bir trafik eğitim parkı ile ilgili bize destekleri vardı. Bu desteklerden dolayı Bakanımıza teşekkür ettik” dedi.

Akçaabat genelinde çalışmalarında devam ettiğini ifade eden Başkan Ekim “Ufak tefek aksamalar olsa da işlerimizi takip ediyoruz.  Ramazan bayramını geride bıraktık. Bayramlaşmadığım arkadaşlarım olabilir şimdiden tekrar geçmiş bayramınız mübarek olsun. Ramazan ayı boyunca sıcak yemek dağıtımlarımız oldu.  İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gönüllü dernekler ile beraber sıcak yemek dağıtımları gerçekleştirdik. Onlara destek vererek işi yürütme yoluna gittik.  Muhtaç olan ailelere belediye olarak elimizden geldiğince yardım ve katkı sağlamaya gayret gösterdik.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler